NA POČETKU JE BILA PREVIŠE LJUBOMORNA: Neverovatna ljubavna priča Harisa i DOSTA MLAĐE Meline će vas FRAPIRATI
Haris Džinović, Foto: ATA IMAGES

sudbina

NA POČETKU JE BILA PREVIŠE LJUBOMORNA: Neverovatna ljubavna priča Harisa i DOSTA MLAĐE Meline će vas FRAPIRATI

Pevač je imao veoma ispunjen život, a sada je otkrio neke detalje

Objavljeno:

Haris Džinović sa suprugom Melinom Džinović u skladnom je braku već dugi niz godina i njih dvoje imaju ćerku Đinu i sina Kana.

Ipak, iako sada u njihovom odnosu ne postoje trzavice, Haris je ispričao da je njegova supruga na početku odnosa bila vrlo ljubomorna.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - tvrdi Džinović i dodaje da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu:

Spremačica mu je prevrtala stvari po stanu
Spremačica mu je prevrtala stvari po stanufoto: Damir Dervišagić / Printscreen

- U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pevača. Nije pevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmenilo.

- Žestok sam čovek čak i kad pijem. Ako sednem u kafanu, hoću da mi vino i kisela budu hladni, a ne napola. Ako ću da pijem, piću jer mi je merak ili neću uopšte, i to valjda svako treba tako da radi, a ne samo ja. Važno je da u životu čovek postane svestan sebe i da bude prema sebi iskren. Kad to uradimo, neće da nas bude briga za to šta za nas pričaju okolo - zaključio je pevač.

Melina Džinović
Melina Džinovićfoto: Damir Dervišagić

Ne smeta mi što pričaju da sam težak čovek

- Nikad me nije vređalo kad neko kaže da sam težak čovek i da imam namćorasto ponašanje. Umeli su ljudi to da kažu u lice, ali se to nekako pričalo više kad se okrenem, nemaju svi hrabrosti da budu tako iskreni. Smatram da sam samo nekad previše zahtevan i da to nema veze s tim da je neko težak čovek.

Haris Džinović rodom je iz Sarajeva, a kako je ispričao u vreme kada je bio mlad niko nije smeo da prizna da je pevač, jer bi onda svi komentarisali da je gej.

Nije smeo da kaže da je pevač
Nije smeo da kaže da je pevačfoto: ATA Images

- Ja sam rođen u Sarajevu i tamo u moje vreme niko nije smeo da kaže da je pevač i tome slično. Odmah je bio ili gej ili ovo ili ono... Međutim, s obzirom na to da sam se ja napevao kao magarac za džabe, kako volim da kažem, s rajom, uz gitaru i uz klavir po toj Jahorini, po raznim kafanama... Meni su stalno govorili: "Što ti ne snimiš ploču? Bolje pevaš od svih ostalih koji sad postoje, koji snimaju." Kasnije, kad sam prvi put snimio ploču i kad sam rekao jednom da me grlo boli u kafani, svi su rekli: "Ma ti si se uzvezdio, pa sad nećeš da nam pevaš!" A stvarno nije bilo tako - objasnio je on.

Bonus video:

05:28

Haris Džinović izjava

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.