OGLASILA SE PEVAČICA ZBOG KOJE JE MLADA NAPRAVILA SCENU: "I do grla da se zakopčam, moja pojava će nekima smetati!"
Tea Stoševska, Foto: Privatna arhiva

za espreso

OGLASILA SE PEVAČICA ZBOG KOJE JE MLADA NAPRAVILA SCENU: "I do grla da se zakopčam, moja pojava će nekima smetati!"

Da li su mlade nesigurne?

Objavljeno:

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Tea Stoševska obaveštena je da neće pevati na svadbi koja je ranije dogovorena.

- Svesna da sa mnogo žena ima problem sa mnom zbog mog izgleda, iako nikada nisam imala probleme na svadbi sa mladama koje su normalne. U prošlosti sam imala nekoliko svadbi na kojima nisam pevala jer mi kolege sa kojima treba da radim tu svirku kažu da mlada neće da ja pevam jer su ljubomorne. Ali mi to kažu odmah. Ali ovo posle šest meseci da mi kaže, to mi se još nije desilo. To znači da ona nije bila obaveštena o tome ko joj peva na svadbi, što mi je apsolutni apsurd. Ja da sam mlada znala bih svaki cvetić unapred gde će da stoji. Ali zato se uzme kapara unapred da bi se mi muzičari u tim situacijama zaštitili. Daju pare unapred, pa neka slobodno otkazuju - otkrila je Tea za Espreso.

Nakon svega mi smo upitali Teu da li smatra za sebe da je nekada na nastupima možda previše provokativna i da možda i žene imaju razloga da budu ljubomorne ako bi im baš ona pevala na svadbi. Možda bi ona više privlačila pažnju nego mlada.

– Što se tiče pravila oblačenja (dress cod), kao neko ko se bavi pevanjem 11 godina, i te kako imam iskustva i znam kako se obući za klub kako za svadbu, kako za dečji rođendan. Svoj stajling uvek prilagodim događaju na kom pevam, ali bitno mi je i da ostavim svoju autentičnost. No, i do grla da se zakopčam moja pojava će nekima smetati. Ali to je njihov problem ne moj. Mlade koje imaju hrabrosti da mene slušaju na svojoj svadbi su posebne, lepe i jake žene pune samopouzdanja, kakva sam i ja. Takve žene su vredne divljenja - rekla je Tea za naš portal.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.