DARKO LAZIĆ IDE OPET POD NOŽ! Ovo košta PAPRENO i izgleda BOLNO, ali sve za bolji izgled
Darko Lazić, Foto: Printscreen/Instagram/darkolazicofficial

ZAR OPET

DARKO LAZIĆ IDE OPET POD NOŽ! Ovo košta PAPRENO i izgleda BOLNO, ali sve za bolji izgled

Pevač je odlučio da se podvrgne još jednoj operaciji da bi poboljšao svoj fizički izgled

Objavljeno:

Nakon što je usled operacije smanjenja želuca izgubio više od 100 kilograma, te posle operacije zatezanja kože, Darko Lazić ponovo će pod nož.

Pevač je rešio da operacijom reši problem opuštenih grudi, pošto to nije uspeo da koriguje. Darko je rešio da ode na ginekomastiju, proceduru uklanjanja masnog tkiva sa muških grudi, za šta će morati da plati čak 3.000 evra.

- Darko je u poslednjem periodu mnogo radio na svom fizičkom izgledu. Prvi korak na tom putu je svakako bila operacija smanjenja želuca, koja je rezultovala velikim gubitkom kilograma, ali je iza sebe ostavila veliki višak kože na stomaku. Kako je već poznato, Darko je i to rešio, a sada mu je ostao još samo jedan korak, a to je ginekomastija - priča izvor.

Operacija košta 3.000 evra
Operacija košta 3.000 evrafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ovo zadovoljstvo će Lazića koštati 3.000 evra, što za njega ne predstavlja veliki trošak. Ono što je potencijalni problem jeste činjenica da će nakon zahvata uslediti period oporavka. Tada će Darko biti u obavezi da nekih mesec dana, ili nešto malo duže od toga, nosi medicinske steznike, a pitanje je da li će tada moći da održava nastupe. To je još uvek neizvesno i znaće se tek kada dođe do tog stadijuma - dodao je sagovornik blizak Laziću.

Katarina mu je podrška
Katarina mu je podrškafoto: Antonio Ahel/ATAImage

- Katarina Darku daje vetar u leđa, kako u svakoj tako i u ovoj situaciji. Ona je u neku ruku bila i inicijator, a njemu to svakako mnogo znači - zaključio je izvor blizak Darku za Alo!.

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.