JOŠ JEDAN RAT! Sa Karleuše prešla na Bekutu! Viki vređala Anu, a ona ćutala: SRAM TE BILO što se ponašaš tako!
Foto: Printscreen

Prštalo na sve strane

JOŠ JEDAN RAT! Sa Karleuše prešla na Bekutu! Viki vređala Anu, a ona ćutala: SRAM TE BILO što se ponašaš tako!

Posle žestokog okršaja Karleuše i Viki u “Zvezdama Granda” kada su uvrede prštale na sve strane, tenzija se nastavila i na sledećem snimanju. Ovog puta je ulje na vatru dolila
Objavljeno:

Ana Bekuta koja je često provocira Viki i ispravljala njene gramatičke greške!

Međutim, izgleda da je “lektorka”, kako je zovu članovi žirija, valjano preterala pošto je Miljkovićeva usred snimanja počela da viče na nju i umalo je doživela nervni slom.

Naime, dok je Viki komentarisala kandidate, Bekuta je kao i obično pokušala da je ispravi, a potom je počela da se smeje, što je i dovelo do eksplozije!

foto: News1

Viki je bila nešto nervozna tog dana. Nije htela da ulazi u rasprave sa ostalima pa je bila kratka u komentarisanju kandidata. Međutim, pred sam kraj, kada se obraćala jednom takmičaru napravila je neku gramatičku grešku, pa joj je Ana dobacila kako se to ne kaže tako! Nakon toga svi su očekivali da će se Viki samo nasmejati i zahvaliti Bekuti što glumi lektora, ali ne, ovog puta joj je pošteno odbrusila.

foto: Damir Dervišagić

- Čekaj Ana, da li stvarno misliš da si i dalje zabavna sa tim upadicama! Bilo je smešno u početku, ali više nije! Ja ću da pričam kako ja hoću i molim te da ovo više ne radiš - grubo joj je odbrusila Viki, na šta je Ana počela da se smeje i dodala kako se Vikica konačno probudila.

- Sram te bilo, da znaš, cenila sam te i u šoku sam da ovako nešto radiš! I sve to da bi se dodvorila Jeleni, kao ti mene nasamariš i onda pošalješ poljubac svojoj ljubimici. Neće moći više ovako. Toliko godina karijere imaš i tebi ne treba ovakav šou, da mene ispravljaš da bi bila zabavna! Smisli nešto drugo, ni ti nisi rođena usred Beograda, verujem da i vi imate akcenat, samo se folirate”, sasula joj je Viki.

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Mislili ste da ste sve videli? Amadeus bend od Gansa do Đanija naduvani kao ZMAJEVI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.