ISKORISTIO SVE KONTAKTE DA DOĐE DO NJE! Ovo sigurno niste znali o Ivaniševiću: Zašto se o ovome TAJILO?
Goran Ivanišević, Foto: FOTO: UNIQUA osiguranje

da li ste znali?

ISKORISTIO SVE KONTAKTE DA DOĐE DO NJE! Ovo sigurno niste znali o Ivaniševiću: Zašto se o ovome TAJILO?

Mnogi ne znaju da je Goranu Ivaniševiću, jednom od članova tima Novaka Đokovića promenila život jedna epizoda serije "Prijatelji".

Objavljeno:

Goran Ivanišević, nekadašnji profesionalni teniser i jedan od trenera u timu Novaka Đokovića dugo je bio zanimljiv javnosti i zbog veoma interesantnog ljubavnog života.

Mnogi ne znaju da je ovaj sportista svojevremeno ljubio jednu od najlepših žena sveta koju je video, ni manje, ni više, nego u seriji "Prijatelji".

Naime, ukoliko ste ikada gledali hit ostvarenje, možda ćete se setiti scene u drugoj epizodi treće sezone, kada Ros juri svoje prijatelje da se što pre spreme za polazak u muzej, a svi ga ignorišu, među njima i Čendler, koji čita "Kosmopoliten" u toaletu Monike i Rejčel...

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" ne znaju da se baš u toj epizodi, nazvanoj "The One When No One's Ready", nalazi i lice svetski proslavljene manekenke i lepotice Tatjane Dragović.

Ona se našla na naslovnici pomenutog časopisa "Kosmopoliten", a na njenu lepotu zaista bi malo ko ostao imun. Baš ta naslovnica zavrtela je nebo i zemlju čuvenom Goranu Ivaniševiću, piše Glossy.

Bivša ljubav Gorana Ivaniševića na časopisu
Bivša ljubav Gorana Ivaniševića na časopisufoto: printscreen/youtube/TBS

Kako se pisalo i prenosilo mnogo puta od tada, videvši je, Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze i vezice kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt.

Putem svojih poznanstava, nabavio je njen broj i pozvao ju je na večeru. Mada Tatjana, kako se navodi, isprva nije njime bila impresionirana, nastavili su da se druže, ali to druženje preraslo je u ljubavnu romansu.

Tatjana je pala na Goranove čari, a njihova veza, koja je krunisana brakom, trajala je dugo godina.

Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Ostali su u dobrim odnosima, a nakon što su se rastali, oboje su pronašli ljubav na drugom mestu.

Dok je Tatjana sreću pronašla s manekenom igmuzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti venčao s voditeljkom Nives Čanović.

Ona je naredne godine rodila sina Olivera, a za njihovu vezu saznalo se najpre kada objavila njihove fotografije s dočeka Nove godine u Dohi.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Wanted/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.