GODINAMA SU SVI PRIČALI O NJIMA! Skrivena ljubav ŠINEJD O'KONOR: Detalji iz PROŠLOSTI su sve ostavili u NEVERICI
Šinejd O'Konor, Foto: Profimedia

neverovatno

GODINAMA SU SVI PRIČALI O NJIMA! Skrivena ljubav ŠINEJD O'KONOR: Detalji iz PROŠLOSTI su sve ostavili u NEVERICI

On kaže da mu je to bila najlepša veza, a ona je bila šokirana time što uopšte misli da su bili zajedno

Objavljeno:

Irska pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 57. godini, javili su juče strani mediji, a još uvek nisu poznati uzrok niti detalji njene smrti.

Žena očaravajućeg glasa, koja se proslavila pesmom Nothing Compares 2 U, snimila je deset studijskih albuma u periodu od 1987. do 2014. godine, a osvojila je veliki broj prestižnih muzičkih priznanja.

Zanosne lepote, beskrajno šarmantna, talentovana i hrabra, Šinejd je bila miljenica publike krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, a neki od najpoželjnijih muškaraca planete voleli su je ludo.

Šinejd je bila u vezi sa glumcem Danijelom Dej-Luisom
Šinejd je bila u vezi sa glumcem Danijelom Dej-Luisomfoto: EPA/INGA KUNDZINA

Poznato je da je bila u vezama s glumcem Danijelom Dej-Luisom i muzičkom senzacijom Piterom Gabrijelom, a još uvek ima mnogo pitanja o njenoj navodnoj ljubavi s Entonijem Kidisom, frontmenom grupe Red Hot Chilli Peppers.

Kidis je poznat kao veliki zavodnik, a samo neke od njegovih bivših devojaka su Demi Mur, Madona, Hajdi Klum i Mel C iz grupe Spice Girls. Malo je žena koje su mogle da mu kažu "ne", a Šinejd je jedna od njih – iako je on dugo tvrdio da su bili u dugoj vezi i posvetio joj jednu od svojih najlepših pesama.

Nakon što su godinama kružili tračevi o navodnoj vezi Šinejd O'Konor i Entonija Kidisa, on je rešio da ispriča svoju stranu priče u svojim memoarima Scar Tissue, objavljenim 2004. godine.

Kidis se oduševio njenom lepotom
Kidis se oduševio njenom lepotomfoto: EPA/INGA KUNDZINA

Kako je istakao, upoznao je irsku pevačicu na jednom muzičkom festivalu 1989. godine i istog trenutka se zaljubio.

– Nosila je kombat čizme i haljinu, imala je obrijanu glavu, a bila je tako j****o lepa – rekao je roker kasnije za Contact Music. – Rekao sam sebi: "Moram da blejim s ovom devojkom".

Odmah joj je napisao pismo na koje Šinejd nije odgovorila, a potom su se nekoliko nedelja kasnije sreli u Los Anđelesu. Kretali su se u istim krugovima i počeli da provode vreme zajedno, brzo se sprijateljivši – to je nešto u čemu su oboje saglasni. Međutim, od te tačke, njihove priče se razlikuju. Za Kidisa je njihov odnos bio ljubavna veza koja je dugo trajala, a Šinejd je bila šokirana njegovim tvrdnjama i uvek ih odbacivala.

Kidis je njih smatrao parom
Kidis je njih smatrao paromfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iz Entonijeve perspektive, oni su bili par. Pisao je o tome kako su se "vozili okolo, slušali muziku, ljubili se i šta sve ne", a požalio se i da ga Šinejd nikada nije puštala da odu predaleko. To nije, međutim, ugasilo plamen, jer je i godinama kasnije Kidis opisivao odnos s pevačicom kao "najlepšu neseksualnu vezu koju je imao u životu".

Šinejd je, međutim, uvek isticala da su oni bili samo prijatelji. Više puta su je pitali za frontmena benda RHCP, a ona je svaki put objašnjavala da su njegove tvrdnje "apsolutno netačne" i da je on samo "momak s kojim je blejala nekoliko nedelja".

Ona nije iznosila više detalja, a Kidis je ispričao da se sve okončalo njegovim slomljenim srcem. Trebalo je 1990. godine zajedno da idu na dodelu Oskara, ali je Šinejd na crveni tepih stigla s glumcem Danijelom Dej-Luisom, koji je tada osvojio prestižno priznanje za svoju ulogu u filmu "Moje levo stopalo".

On je jedva podneo njihov rastanak
On je jedva podneo njihov rastanakfoto: Profimedia

Sutradan je rokera na telefonskoj sekretarici sačekala glasovne poruke lepe Irkinje, u kojoj mu je rekla da se seli iz Los Anđelesa i da ne želi da ostane u kontaktu s njim. On nije krio da je bio vrlo, vrlo tužan.

– Bio sam skrhan – napisao je Kidis u svojoj autobiografiji. – Preko noći smo došli od "Jedva čekam da te vidim" do "Ne zovi i ne dolazi".

On joj je potom posvetio pesmu "I Could Have Lied", objavljenu na albumu Blood Sugar Sex Magik njegovog benda Red Hot Chili Peppers. U njoj je Entoni Kidis pevao o tome kako nije mogao da ućutka svoja osećanja prema Šinejd O'Konor iako mu ljubav nije bila uzvraćena:

Najslađi osećaj koji sam dobio od tebe, Stvari koje sam ti rekao bile su istinite, Nikada nisam mogao da promenim ono što osećam, Moje lice nikada neće pokazati ono što nije stvarno.

Bonus video:

00:15

Tea i Prija na nastupu Sanje Vučić

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.