"KO JE BRE OVAJ?" SEKA ALEKSIĆ POBESNELA ZBOG IZJAVE JOVANOVIĆA: Društvene mreže GORE (VIDEO)
Seka Aleksić, Foto: Tamara Trajković

ŠOKIRANA

"KO JE BRE OVAJ?" SEKA ALEKSIĆ POBESNELA ZBOG IZJAVE JOVANOVIĆA: Društvene mreže GORE (VIDEO)

Seka je bila jako šokirana izjavom jutjubera i odmah je reagovala

Objavljeno: 15:37h

Pevačica Seka Aleksić reagovala je na skandaloznu izjavu kontroverznog jutjubera Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Nixa Zizu, da bi više voleo da ima ćerku, jer su "dečaci buđavi".

- Ćerku bih voleo da imam, to mi je želja. Decu mušku nešto ne volim, nešto su buđava... - rekao je kontroverzni jutjuber u jednoj emisiji. Ovaj video snimak se proširio na Tviteru, a na ovu izjavu reagovala je i pevačica Seka Aleksić.

- Ko je, bre, ovaj?! - napisala je Seka Aleksić šokirana.

- Čime se bavi? Je l' realno da je rekao da su dečaci buđavi??? Ovo je dno dna! Ova izjava je skandalozna - dodala je Aleksićeva.

Nikola Jovanović, javnosti poznatiji kao Nixa Zizu, bodibilder i jutjuber, sramnim stavovima koje je ranije izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena zgrozio je čitav region.

Tema o kojoj se, između ostalog tada pričalo u emisiji, su bile i žrtve seksualnog zlostavljanja.

Zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova, jutjuber je izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile deo te emisije.

Seka je šokirana izjavom jutjubera
Seka je šokirana izjavom jutjuberafoto: Instagram/seka_aleksic

- Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si... I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško - govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola.

Bonus video:

05:21

SVAKI DAN SAM U DRUGOM GRADU, U KUĆI JE HAOS! Seka Aleksić otkriva kako na njen posao reaguju sinovi JEDNO NE MOGU DA RAZUMEJU

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.