EVO KAKO JE BIVŠA TENISERKA SMRŠALA 54 KG: Jela je i slatkiše, a borila se sa teškom DEPRESIJOM (FOTO)
Jelena Dokić, Foto: Wide World of Sports/Twitter/printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

EVO KAKO JE BIVŠA TENISERKA SMRŠALA 54 KG: Jela je i slatkiše, a borila se sa teškom DEPRESIJOM (FOTO)

Bivša teniserka Jelena Dokić javno je govorila o svojoj borbi sa viškom kilograma, a uspela je da skine čak 54 kilograma

Objavljeno:

Jelena Dokić je svojevremeno igrala za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a o svom životu i problemima sa kojima se susrela je govorila i javno. Nekadašnja teniserka je zbog problema sa viškom kilograma, morala 2014. godine da se penzioniše.

Bilo je potrebno mnogo truda i odricanja kako bi uspela da skine višak. Jelena je imala u jednom trenutku čak 120 kilograma, a poslednje četiri godine ona je sasvim drugačija žena koja svoj izgled drži pod kontrolom.

Jelena se obratila stručnjaku, rezutati nisu izostali, a na jelovniku se moglo naći preko 70 zdravih i raznovrsnih jela, kod kojih je bila bitna kalorijska vrednost, kao i količina. Ona je na ovaj način izgubila neverovatnih 54 kilograma, pisala je Nova

Jelena je izgubila 54 kilograma!
Jelena je izgubila 54 kilograma!foto: Printscreen Instagram/dokic_jelena

Primer:

Doručak: Hleb sa mocarelom, paradajzom, bosiljkom i bademima i kafa.

Užina: Jagode i grožđe ili sezonsko voće.

Ručak: Mediteranski omlet sa lukom i sirom.

Užina: Čokoladni puding (80gr | 165 cal | 690kJ)

Večera: Supa od povrća

Za omlet vam je potrebno: Šolja listova spanaća, četvrtina crvenog luka iseckanog na kocke, četiri isečena čeri paradajza, četvrtina iseckane crvene paprike, 20 grama drobljene fete sa malim procentom mlečne masti, kašika svežeg seckanog bosiljka, kašika svežeg seckanog peršuna, balzamiko sirće, mlevena paprika.

Imala je vrlo ispunjenu ali ne tako laku prošlost
Imala je vrlo ispunjenu ali ne tako laku prošlostfoto: Printscreen/Instagram/dokic_jelena

JELENU ŽIVOT NIJE MAZIO

Podsetimo, Jelena je svojevremeno otkrila da ju je otac maltretirao i izgovarao najgnusnije reči. Zbog raznih lomova, Jelena je pada u depresiji, ali se iz nje uz puno hrabrosti dizala. I dok su mnogi mislili da kroz to sama prolazi, Jelena je na društvenoj mreži Instagram ranije napisala da veliku sreću ima jer je pored nje brata Savo.

- Nacionalni je dan braće i sestara, pa srećan nacionalni dan braće i sestara mom neverovatnom mlađem bratu. Naša veza nikada neće biti prekinuta, naša ljubav i poverenje su uvek tu jedno za drugo. Mom jedinom bratu, hvala ti što si tu i na tvojoj ljubavi i podršci. Volim te više nego što reči mogu reći i više nego što ćeš ikada znati. Evo još mnogo sjajnih trenutaka i uspomena poput ovog prošle godine na odmoru. I samo znaj da si sa mnom ili kilometrima udaljeni uvek u mom srcu. Voleću te zauvek - napisala je ranije na Instagramu Jelena.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.