DESINGERICA U SAOBRAĆAJKI SLOMIO GRUDNU KOST, A SADA SE OGLASIO ZA ESPRESO: Nastupi su mu VAŽNIJI od zdravlja!
Dragomir Despić, Foto: Instagram printscreen/ dragomirdespic_design

priznao

DESINGERICA U SAOBRAĆAJKI SLOMIO GRUDNU KOST, A SADA SE OGLASIO ZA ESPRESO: Nastupi su mu VAŽNIJI od zdravlja!

Oglasio se za naš portal

Objavljeno: 13:13h
Marija Ćorić

Popularni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je doživeo saobraćajnu nezgodu. Na sreću, ni on ni njegova partnerka, koja je sa njim bila u automobilu, nisu teže povredjeni.

On se ovim povodom oglasio za Espreso i ispričao sve o nemilom događaju:

Kako je došlo do saobraćajne nezgode i kakav je ishod bio na kraju?

- Odjednom je samo nestao put. Mislili smo da sigurno ginemo. I supruga i ja smo bili svesni da nema nazad. Da sam vozio sporije sigurno bismo poginuli jer bi se auto isprevrtao. A ovako smo bukvalno preleteli i sleteli u kanal i upali u blato. Da se nisam vezao završilo bi se kobno. Nevena (prim. aut. supruga) je ostala bez svesti, auto se ceo pušio, nismo znali da li će eksplodirati. Ni sam ne znam kako smo izašli. Policija je bila u šoku što smo preživeli. Pukla mi je grudna kost ali to tada nisam osetio, tek nakon par dana.

Danas si se oglasio i rekao da ipak nećeš prekinuti letnju turneju iako nisi najboljeg zdravlja. Zbog čega si doneo tu odluku ako si svestan da zdravlje može da ti se pogorša s obzirom na to da tvoje nastupe prate “performansi” koji su nekada rizični sami po sebi?

- Sada sam svestan jer u principu to je cela priča koju radimo. Ljudi nas vole jer smo realni, nismo fejk priča. To veče sam nastupao polomljenih pluća, nisam bio ni svestan posledica. Iako su mi doktori rekli da bi trebalo da ležim u krevetu narednih mesec dana, ja to neću ispoštovati. Cela ta priča je hardkor. Ne možeš da radiš takvu vrstu muzike a da ne budeš u tom gasu. Mnogim izvodjačima zameram što ne žive priču koju plasiraju. Ne znam kada ću se povući, videću u skladu sa situacijom, sinoć sam završio u Urgentnom. Imam viziju u ovom poslu da ne budem prosek i da ne radim ove stvari čisto da bih uradio, već jer me radi i želim da budem najbolji u tome.

Kome je pala ideja “da li je pistać ker ili životinja” i postoji li neka dublja priča kada je taj stih u pitanju?

- To su moji fleševi kada, to sam ja. Odgovor je pistać je ker ili životinja. Ceo pravac je moja ideja, a Pljuga sve to prati i to baš cenim.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.