OVU TAJNU JE BAJA MALI KNINDŽA DUGO SKRIVAO: Nikada NEĆE preboleti JEDNU stvar, DETALJ za koji Srbi NISU ZNALI
Baja Mali Knindža, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

neostvarena želja

OVU TAJNU JE BAJA MALI KNINDŽA DUGO SKRIVAO: Nikada NEĆE preboleti JEDNU stvar, DETALJ za koji Srbi NISU ZNALI

On je otkrio i stihove pesme koju Ramadanovski nije uspeo da snimi

Objavljeno: 22:59h

Baja Mali Knindža 24. juna na Tašmajdanu održao je veliki koncert o kojem se i dalje priča. A za ovaj detalj iz njegovog života malo ko je znao.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je većinu pesama Baja sam napisao, da je radio i za druge kolege, a sada je otkrio i koja mu je saradnja ostala neostvarena želja.

- Moja izdavačka kuća bila je na Dorćolu, vrata do vrata sa kućom u kojoj je rođen Džej, a i dalje čuvam kačket koji mi je poklonio. Ja sam mu pred smrt napisao dve pesme koje, nažalost, nije otpevao - prisetio se Baja u emisiji kod Milomira Marića a potom i otkrio tekst pesme koju je uradio za svog prijatelja:

- Ja lutam svetom od rođenja, i radim sve što se ne sme, al sam u duši ostao sanjar što peva tužne pesme. Glumim da sam čovek sretan, a duša mi tugu krije, ja sam samo glumac spretan, niko ne zna kako mi je - stihovi su pesme “Glumac”.

baja mali knindža, Mirko Pajčin
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Baja Mali Knindža koncert je trebalo da održi 27. maja, ali ga je pomerio zbog stravične tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar”.

- Ja sam možda pevač i umetnik ali sam pre i iznad svega otac šestoro dece i ne mogu ni da zamislim sav bol kroz koji prolaze oni kojima su deca stradala - započeo je pevač, pa nastavio:

- U znak poštovanja prema nedužnim životima koje smo izgubili, najmanje što sam mogao jeste da sačekam da prođe 40 dana od tragedije, pa smo uzeli prvi slobodan datum a to je 24. jun. – rekao je ovim povodom Baja ranije.

Bonus video:

00:31

Baja Mali Knindža koncert na Tašu

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.