PROŠLOST SUZANE MANČIĆ SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Detalji isplivali nakon TOLIKO GODINA
Suzana Mančić, Foto: Vladimir Sporčić

DA LI JE MOGUĆE?

PROŠLOST SUZANE MANČIĆ SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Detalji isplivali nakon TOLIKO GODINA

Suzana je u svojoj biografiji govorila o raznim skandalima iz prošlosti

Objavljeno:

Suzana Mančić pre 11 godina je objavila autobiografiju "Neukrotivo srce" u kojoj je otkrila mnoge tajne. Ona nije pisala o imenima, ali se prisetila brojnih događaja iz njenog života.

Pisala je i o stvarima koje su joj se dešavale na turnejama, a jedna je mogla da bude pogubna po jednog pevača koji je bio zaljubljen u nju.

- Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama.

Suzana o svojoj prošlosti
Suzana o svojoj prošlostifoto: Vladimir Sporčić

A nisam se ni ponašala "slobodno". Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje -pisala je Suzana pa objasnila kako je umalo došlo do nesreće jer ju je špijunirao.

Pamet u glavu, a guza uza zid
Pamet u glavu, a guza uza zidfoto: KURIR TELEVIZIJA

- Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim rečima: "Daj mi malo, molim te!" "E, baš ti ne dam!" "Samo malo, molim te...", ponavlja pevač i ne popušta. Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: "Puštajte me ili ginem!" Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za "Plejboj", baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih - objavila je suzana koja do dan danas nije otkrila o kom kolegi je reč.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.