OVAJ DETALJ IZ BRAKA BILJE I ACE DUGO SE TAJIO: U sve umešana LOTO DEVOJKA, tek se sad RAZOTKRILO
Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić, Foto: Damir Dervišagić

INTERESANTNO

OVAJ DETALJ IZ BRAKA BILJE I ACE DUGO SE TAJIO: U sve umešana LOTO DEVOJKA, tek se sad RAZOTKRILO

Bliski su sa voditeljkom, izašlo sve u javnost

Objavljeno: 17:19h

Pevački par Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić u skladnom su braku pune 33 godine, ali malo ko zna da je pevačica za kumu izabrala poznatu voditeljku.

Njihovo venčanje prvo je na našim prostorima koje je medijski ispraćeno, a na listi zvanica našla su se mnoga imena poznata javnosti.

Veselje održano je u jednom hotelu u Gornjem Milanovcu koji se tada smatrao vrlo luksuznim. Dok je Aca za kuma odabrao prijatelja iz detinjstva, kuma sa Biljine strane bila je voditeljka Suzana Mančić.

Suzana Mančić je kuma Bilji i Aci
Suzana Mančić je kuma Bilji i Acifoto: A.K./ATAImages

Bilja i Suzana upoznale su se zahvaljujući poslovima koje se bave. Zajedno su išle na brojne turneje širom nekadašnje Jugoslavije, te se tako poslovni odnos pretočio u dugogodišnje prijateljstvo, pa na kraju i kumstvom.

Iako brojna prijateljstva sa estrade imaju kratak vek, to sa pevačicom i voditeljkom nije slučaj, te ih i pored porodičnih i poslovnih obaveza život nije razdvojio. One se i dalje redovno viđaju, druže i čuju, a Suzana je u kući bračnog para česti gost.

Bilja i Aca su pre tri godine proslavili jubilarnu tridesetu godišnjicu braka, a tom prilikom je Suzana kumovima uputila emotivnu čestitku.

– Moji kumovi, Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić, proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno – napisala je ona uz fotografiju sa proslave.

Acina i Biljina svadba je, podsetimo, okupila mnogobrojne kolege sa estrade, a posebno je interesantno da im je na veselju pevala Ceca Ražnatović koja je tada bila na početku karijere.

– Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš. Pevala je kod nas na svadbi, a dugo smo se družile, odlazile na slave i rođendane naše dece – rekla je Bilja jednom prilikom.

Bonus video:

01:36

SAMO JE ZAPEVALA OVU PESMU! Biljana Jevtić nije mogla da sakrije emocije kada se ON pojavio u studiju kao iznenađenje!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.