DOK NJENE KOLEGINICE PARE TROŠE U SKUPIM HOTELIMA, VATRENA PLAVUŠA LETUJE OVAKO: Svi se pitaju ko joj pravi DRUŠTVO
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/danijelamartinovicofficial

odmor

DOK NJENE KOLEGINICE PARE TROŠE U SKUPIM HOTELIMA, VATRENA PLAVUŠA LETUJE OVAKO: Svi se pitaju ko joj pravi DRUŠTVO

Daniela uživa u lepom vremenu

Objavljeno:

Pevačica Danijela Martinović, za razliku od većine poznatih ličnosti, koje su ovih dana u potrazi za što elitnijim plažama, odmara na drugačiji način.

Naime, pevačica se javila sa nepoznate lokacije i iznenadila pratioce.

Danijela nije bila okružena rashladnim uređajima, baldahinima, ležaljkama, već uživa, ni manje ni više, nego u šatoru na plaži.

“Neopisivo” - napisala je Danijela ispod slika, koje je objavila, objašnjavajući koliko je zadivljena prizorom, pa pokazala kako džezvu sa vodom zagreva na vatri i verovatno priprema jutarnju kafu, a veruje se da joj društvo pravi partner.

Podsetimo, Danijela Martinović i Petar Grašo stavili su tačku na svoju ljubav posle dve i po decenije, a nakon toga se pevač oženio Hanom Huljić sa kojom je dobio ćerku. S druge strane Danijela uživa u vezi sa Josipom Plavićem, kriminalnim inspektorom, kojeg je upoznala kada je pevačica podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je Danijela nedavno za hrvatsku Gloriju.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.