ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA UPECALA MOMKA KOG SANJAJU SRPKINJE: Stigla je i POTVRDA, SVI GA ZNATE! (FOTO)
Đina Džinović, Foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

ZVANIČNO!

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA UPECALA MOMKA KOG SANJAJU SRPKINJE: Stigla je i POTVRDA, SVI GA ZNATE! (FOTO)

Pojavili se dokazi da su mladi reper i Harisova naslednica u vezi

Objavljeno:

Mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž, navodno, već neko vreme uživa u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa i Meline Džinović.

Iako je Đina prošle godine istakla da su ona i Vojaž kao "bata i seka" i da već ima dečka, očigledno nije tako.

Naime, na Instagram profilu Vojaž je objavio stori kako devojku drži za ruku, dok se na Đininom Instagram profilu na fotografiji koju je objavila mogu videti identični nokti, što su mnogi povezali i pomislili da je ona zapravo ta devojka.

đina džinović
foto: Printscreen Instagram/djinadzinovic

Njih dvoje su, pored ovih "sličnosti" zajedno u jednom lokalu, gde su se sve vreme smejali i bili bliski.

Podsetimo, izvor je pre izvesnog vremena potvrdio priče da su Vojaž i Harisova naslednica u vezi.

- Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i pre nego sto je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali. Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/voyage

- Dogovorili su se da to kriju neko vreme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htela da s Đurićem porazgovara pre njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana pre toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje. Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:10

Đina Džinović nikad vrelija

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.