DA LI JE OVO DOKAZ DA JE VENČANJE LAŽIRANO!? ANITA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA: Kamere SVE zabeležile
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, Foto: Instagram printscreen/matora23

neočekivano

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE VENČANJE LAŽIRANO!? ANITA SE ŽESTOKO IZBLAMIRALA: Kamere SVE zabeležile

Novopečena mlada se zanela, pa žešće ispalila

Objavljeno:

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora krunisale su svoju ljubav brakom po izlasku iz rijalitija "Zadruga", gde su se inače i upoznale, ali i dalje se nastavljaju razne spekulacije povodom njihovog venčanja.

One su za venčanje izdvojile pozamašnu sumu novca za vilu od 3 miliona evra na Svetom Stefanu i gala slavlje, a sada su fanovi na društvenim mrežama uočili zanimljivu i mističnu situaciju.

Naime, Anita je prisustovali jednom venčanju, a mnogima je zapalo za oko da je i ona stala u red kako bi uhvatila bidermajer, tako da se nameće pitanje "Zašto Stanojlovićeva hvata isti kada je udata?", što se i našlo u opisu pomenutog trenutka, te su brzo krenule konstatacije da je njihov čin lažan i marketinški trik.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
foto: Instagram printscreen/z.h8__

Da su razni komentari razumljivi govori i činjenica da je upravo Matora pre samo mesec dana izjavljivala da ne može u potpunosti da tvrdi da je zaljubljena u Anitu, te da iz mnogih razloga i nema poverenja u nju, dok su u rijalitiju konstantno imale svađe i raskide, a njihova iznenadna odluka o venčanju iznenadila je mnoge.

Da li se Anita zanela i odala ili je pak želela samo dobro da se zabavi na svadbi, ostaje nam samo da ispratimo u narednom periodu njihov odnos i saznamo pravu istinu.

Bonus video:

01:59

ZNAM TE, LAŽEŠ ČIM ZINEŠ! Sandra Rešić otkrila šta joj je Matora rekla pre svadbe, ANITA SE NAČISTO POGUBILA!

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.