VODITELJKA SLAGALICE SMUVALA 18 GODINA STARIJEG: On je jako MOĆAN u Srbiji, SVI USTANU kad uđe u prostoriju
Jelena i Dragan Simić, Foto: Instagram printscreen/_simicjelena

zanimljivo

VODITELJKA SLAGALICE SMUVALA 18 GODINA STARIJEG: On je jako MOĆAN u Srbiji, SVI USTANU kad uđe u prostoriju

Voditeljka Slagalice Jelena Simić u braku je sa znatno starijim gospodinom

Objavljeno: 22:51h

Otkako je postala član postave jednog od najpopularnijih televizijskih formata na našim prostorima, voditeljka slagalice Jelena Simić svojom lepotom i harizmom privukla je veliku pažnju, a u fokus je odmah dospeo i njen ljubavni život i činjenica da je u braku sa znatno starijim čovekom.

Naime, Jelena je davno svoju sreću pronašla pored 18 godina starijeg Dragana Simića, redovnog profesora i dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji je i voditeljka završila i sa njim se ostvarila u ulozi majke, na svet je donela ćerkicu Unu i sina Aleksu.

Kada govori o braku sa Draganom, voditeljka Slagalice Jelena Simić uvek u prvi plan ističe neizmernu ljubav koja ih vezuje, ali i Draganovu inteligenciju i duhovitost.

1 / 2 Foto: RTS printscreen

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - rekla je jednom prilikom voditeljka za "Hello", pa dodala:

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci. Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega.

Jelena s ponosom ističe da je i dalje zaljubljena u svog muža kao prvog dana, a u istinitost njenih reči možemo se uveriti putem društvenih mreža gde neretko deli fotografije sa svojim izabranikom.

To je bio slučaj i prošle godine kada je bračni par proslavio osamnaest godina ljubavi, a porodične fotografije sa letovanja izazvale su lavinu lepih reakcija.

Osmeh na Jeleninom licu pravi je pokazatelj koliko je srećna i ispunjena žena, te ne čude komentari kako ona pored njega blista i kako su zaista srodne duše.

Bonus video:

16:19

Profesor sa FPN objasnio kome i zašto ne odgovara mir u regionu PUŠTAJU JEDNE NA DRUGE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.