UPOZNALI SE TAKO ŠTO JOJ JE ON REKAO DA JOJ SMRDE NOGE, A SADA SE UDAJE ZA NJEGA: Ovo je BUDUĆI muž naše pevačice
Marija Mikić i Jovan Pantić, Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

ljubav

UPOZNALI SE TAKO ŠTO JOJ JE ON REKAO DA JOJ SMRDE NOGE, A SADA SE UDAJE ZA NJEGA: Ovo je BUDUĆI muž naše pevačice

Pevačica će sutra reći DA

Objavljeno: 00:01h

Marija Mikić i njen emotivni partner Jovan Pantić godinama su u vezi iz koje su dobili dvoje dece.

Par će svoju ljubav krunisati sutra, 20. jula, svadbom koju će upriličiti u jednom beogradskom restoranu, a trebalo bi da dođu i posebne zvanice, poput porodice Đoković.

- Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme su uveliko u toku, odabrali smo divan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu" - izjavila je Marija za Informer.

U junu prethodne godine Jovan, koji je inače preduzetnik i ima butik za čarapama zanimljivog dizajna, odlučio je da zaprosi pevačicu u noći kada je ona organizovala proslavu svog rođendana.

Pantić je kleknuo pred Mariju i postavio joj ovo pitanje na neobičan način. Naime, na ruci je na engleskom jeziku istetovirao „Marry mi", što znači „Udaj se za mene", te je pevačica trebalo da zaokruži odgovor.

Mikićeva je pristala, a gosti su odmah počeli da im čestitaju, što se tada moglo videti na njihovim Instagram storijima, jer je cela veridba bila snimljena.

Inače, njih dvoje su se upoznali i zavoleli na neobičan način.

Kako je Marija ispričala, on joj je prišao i pitao ju je koji broj cipela nosi. Kada je ona rekla broj četrdeset, on je uzvratio - jaoj, smrdi kao pedeset.

- Tako nešto, ne znam šta je rekao, ali ja sam tu osetila neke varnice - rekla je Marija.

Bonus video:

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.