PEVAČ SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Nisu ga pustili da izađe iz ZEMLJE, evo kako se sada OSEĆA
Benjamin Kličić, Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

SAZNAJEMO

PEVAČ SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Nisu ga pustili da izađe iz ZEMLJE, evo kako se sada OSEĆA

Bivši učesnik takmičenja Zvezde Granda govorio je o svom zdravstvenom stanju

Objavljeno:

Nakon što mu se smirilo i veoma poboljšalo zdravstveno stanje, nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda" Benjamin Kličić nastavio je sa nastupima.

On je u martu preživeo dramu u Americi kada je morao da bude operisan. Kako je tada objasnio operisan je pneumotoraks što je patološko stanje koje je karakteristično prisustvom vazduha u plućnoj maramici. On je tada bio zadržan u Americi mesec dana jer mu je bilo strogo zabranjeno da leti avionom.

- Nekako se uvek vraćamo na moje zdravlje, ali Bogu hvala sada je sve pod kontrolom. Pluća mi rade puno snagom, ja sam pun volje, želje i elana za nastupima, pa tako da sam opet u punoj formi. Zahvaljujući mom menadžeru Hilmi Peljto bukiran sam ponekad svakim radnim danom.

Benjamin se sada odlično oseća
Benjamin se sada odlično osećafoto: printscreen/instagram/klicic_benjamoin

Nažalost zbog toga ispašta moj porodični život jer sam najmanje kod kuće, ali ima divnu suprugu koja sve to razume i daje mi punu podršku. Svaki slobodan trenutak iskoristim da budem u Sloveniji sa njom i našim jednogodišnjim sinom - rekao je Kličić, na kojem se vidi da je smršao.

- Sve to je jedan deo moje zdravstvene prevencije, a verujte mi da se osećam mnogo, mnogo bolje. Nisam ja mnogo kilograma izgubio, ali sam visok pa se to primeti. Inače, nisam na dijeti, ali pazim šta jedem. Ipak živimo u vremenu kada brza hrana postane deo naše svakodnevnice, a ja to izbegavam.

Tokom takmičenja svi su ga zvali mali Baja zbog sličnosti sa pevačen Nedeljkom Bajićem Bajom.

Benjamin poštuje pevača nedeljka Bajića baju
Benjamin poštuje pevača nedeljka Bajića bajufoto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

- Nikada i ništa nisam imao protiv toga kada bi me neko tako nazvao. Nedjeljko Bajić Baja je bio i ostao moj muzički idol ili čovek u čijem sam pravcu gledao po pitanju moje karijere. Ja sam danas Benjamin Kličić, koji uskoro objavljuje vlastiti kompletni CD, a da me neko poredi sa Bajom meni će uvek biti velika čast. To je čovek bez ijedne mrlje u karijeri, a moj cilj je isto takav.

On ističe da su mu Zvezde Granda mnogo toga donele.

- Jako, jako mnogo, a kasnije sam imao sreću da me je pod svoje uzeo menadžer Hilmo Peljto pa je moja karijera zaista krenula uzlaznom putanjom.

Bonus video:

01:43

JELENA KARLEUŠA NEMILOSRDNA PREMA ČLANOVIMA ZVEZDE GRANDA! Oni joj nisu ostali dužni: Brutalni odgovori Saše Popovića i ostalih!

(Espreso/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.