PODLIVI, MODRICE I RANE! EVO KAKO NATAŠA ŠAVIJA IZGLEDA POSLE OPERACIJE: Skinula ZAVOJE u lajvu, POGLEDAJTE SAMO
Nataša Šavija, Foto: TikTok printscreen/nataša_šavija

stop nasilju nad ženama!

PODLIVI, MODRICE I RANE! EVO KAKO NATAŠA ŠAVIJA IZGLEDA POSLE OPERACIJE: Skinula ZAVOJE u lajvu, POGLEDAJTE SAMO

Niko na ovome svetu ne zaslužuje da doživi nasilje!

Objavljeno: 22:39h

Početkom maja ove godine, Nataša Šavija, dobila je teške telesne povrede na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, a za nasilje je zvanično osumnjičen Stefan Karić, koji je gotovo mesec dana proveo u pritvoru.

Poslednja u nizu intervencija bila je još jedan pokušaj da starleta vrati lice u normalu kako njeno oko ne bi bilo spušteno, a jagodična kost konačno popunjena.

Njoj su lekari sada uradili rekonstrukciju oka i vilice, pa su joj ugrađene pločice, ne bi li vratila izgled u stanje pre strašnih povreda koje je zadobila.

Nataša Šavija pretrpela je nasilje, sada zbog toga ima užasne posledice
Nataša Šavija pretrpela je nasilje, sada zbog toga ima užasne posledicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Operacija je trajala nekoliko sati, a hirurzi u Urgentnom centru dali su sve od sebe da Natašino lice vrate u prvobitno stanje, pre užasnih povreda.

Procedura intervencija zove se "rekontrukcija očnog kapka" gde je bila potrebna unutrašnja fiksacija. Lekari su naišli na dijastazu tela jagodične kosti koju treba da popune sa dve mikro pločice i pripadajućim šrafovima. Pomenuti materijal u odgovarajućoj varijanti potreban je i za fiksaciju vilice.

Nataša se inače nakon nove operacije oseća dobro i stabilno, a što se tiče povreda i izgleda lica, očekivano je da će biće potebno neko vreme da se sve stabiluzuje i ponovo izgleda kao što je nekada.

Ona se oglasila putem TikTok-a u lajvu i pokazala da joj je lice obloženo zavojima, ali da su modrice i rane tu i dalje:

1 / 4 Foto: TikTok printscreen/nataša_šavija

I taman kad nam se činilo da je starleti za nijansu bolje, ona je skinula zavoje i pokazala lice u podlivima:

Starleta pokazala podliv ispod oka
Starleta pokazala podliv ispod okafoto: TikTok printscreen/nataša_šavija

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.