NOVAK I JELENA PRE 16 GODINA! SREĆNI I ZALJUBLJENI DO UŠIJU, SVE JE LAKO KAD SI MLAD: Nema ŠANSE da ih prepoznate
Novak i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

slatko!

NOVAK I JELENA PRE 16 GODINA! SREĆNI I ZALJUBLJENI DO UŠIJU, SVE JE LAKO KAD SI MLAD: Nema ŠANSE da ih prepoznate

Jelena Đoković jednom prilikom je podelila fotografiju na kojoj je zabeležen trenutak kada su ona i Novak Đoković proslavljali dve godine veze.

Objavljeno:

Punih pet sati čitav svet je pratio finale Vimbldona i uzbudljiv meč u kojem su snage odmerili najbolji teniser sveta Novak Đoković i Karlos Alkaraz koji je na kraju ipak odneo pobedu.

Među najvatrenijim navijačima bili su Novakovi roditelji, Dijana i Srđan Đoković, kao i supruga Jelena sa decom, a poznato je da su upravo oni njegov najveći oslonac i podrška.

Njihov privatan život delimično je poznat javonsti - mnogo toga su tokom Đokovićeve karijere delili sa ostatkom sveta, dok pak više toga su ipak čuvali samo za sebe.

1 / 5 Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ipak, interesovanje za Novakov život van terena nikako ne jenjava, a upravo njegova supruga na društvenim mrežama neretko podeli poneki porodični trenutak i obraduje brojne fanove slavnog Đokovića.

Jednom prilikom oduševila je sve kada je na Instagramu podelila fotku na kojoj je zabeležen momenat kada su proslavljali dve godine veze.

Kako je objasnila, sliku je izvukla sa tavana, a nastala je kada su slavili godišnjicu zabavljanja i Novakovu pobedu na Dejvis kupu.

"Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu. P.S. Ništa bez dragog Joce i njegovih magičnih cvetnih rešenja", pojasnila je Jelena u komentaru.

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.