"ŠTA JOJ SE DESILO?" FANOVI RAZOČARANI SANJOM VUČIĆ: Hejt PLJUŠTI sa svih strana, ČEMU TO?
Sanja Vučić, Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

novi imidž

"ŠTA JOJ SE DESILO?" FANOVI RAZOČARANI SANJOM VUČIĆ: Hejt PLJUŠTI sa svih strana, ČEMU TO?

Sanja Vučić pod žestokim udarom i kritikama fanova

Objavljeno:

Pevačica Sanja Vučić koja je bila nekadašnji deo sastava Hjurikejn uspešno je nastavila solo karijeru. Njene pesme postale su u rekordnom roku veliki hitovi. Uspeh je postigla već sa prvim singlom “Omađijan”, a potom su usledili i drugi hitovi.

Sanja je danas iznenadila fanove novom pesmom pod imenom "Zelenooka", za koju je uradila i spot. Međutim, vrlo brzo je naišla na oštre kritike svojih fanova koji smatraju da joj ovakva pesma uopšte nije trebala.

Vučićeva je, za početak, sve pratioce zbunila izgledom, budući da se pojavila duge platinasto-plave kose i zelenih očiju, pa je u prvi mah mnogi nisu ni prepoznali. Ona je popularnost stekla kao crnka, a potom kao brineta pa su mnogi konstatovali da joj plava boja kose uopšte ne stoji.

Obučena u elegantna haljinu kraljevsko-plave boje ona je izgledala hladno i daleko od one vatrene lepotice koja je osvojila publiku.

- Zelenooka! Čekam komentare - napisala je optimistična Vučićeva u opisu dela spota koji je objavila na Instagramu, ali reakcije nisu bile onakve kakvim se nadala.

Bonus video:

00:14

Sanja Vučić odmara u Crnoj Gori

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.