SKANDAL KOJI ĆE NAS UPROPASTITI! Stanija postaje savetnica u ministarstvu finansija! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić

ovo će nas dokusuriti!

SKANDAL KOJI ĆE NAS UPROPASTITI! Stanija postaje savetnica u ministarstvu finansija! (FOTO)

Ne znamo ko će u nedelju ili za dve nedelje postati predsednik Srbije, ali imamo proverenu informaciju da će pevačica i starleta Stanija Dobrojević postati radnica Ministarstva!
Objavljeno:

Prema našim eksluzivnim saznanjima, Stanija Dobrojević će već od sledećeg meseca početi sa radom u Ministarstvu finansija kao savetnica ministra Dušana Vujović.

foto: Fonet

Verujemo da će ova informacija šokirati celokupnu domaću javnost koja će smatrati da je starleta nestručna za obavljanje ovako visoke funkcije, ali podsetićemo vas da Stanija ima završen državni Ekonomski fakultet u Novom Sadu i da je početkom godine dostavila svoju diplomu na uvid.

foto: Instagram

- Stanija će od maja meseca biti radno angažovana u Ministarstvu finansija Republike Srbije po osnovu ugovora o delu na poslovima vezanim za proces pristupnih pregovora Evropskoj uniji i korišćenja sredstava razvojne pomoći EU. Tražili su se radnici sa završenim društvenim fakultetom, kojih je najviše na birou rada, ali i računovođe, ekonomisti specijalizovani za reviziju. Njih su na konkursu za državnu ustanovu tražili zbog problema objavljivanja oglasa - pojasnili su nam u resornom ministarstvu.

Ovim povodom smo kontaktirali i lično Staniju koja nam je potvrdila ove navode i rekla da je strašno uzbuđena zbog svog novog posla.

Nakon razgovora nam je čak dostavila i fotografiju na kojoj je u odevnoj kombinaciji namenjenoj za prvi radni dan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.