LEPŠU MLADU NISTE VIDELI, PRELEPA GLUMICA BLISTALA NA SVOM VENČANJU: Ovo su DETALJI proslove o kojoj će se PRIČATI
Miona Marković, Foto: Damir Dervišagić

predivna

LEPŠU MLADU NISTE VIDELI, PRELEPA GLUMICA BLISTALA NA SVOM VENČANJU: Ovo su DETALJI proslove o kojoj će se PRIČATI

Glumica je juče izgovorila sudbonosno "da"

Objavljeno:

Glumica Miona Marković juče je izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku, reditelju Davidu Aliću. Svečana ceremonija venčanja i svadbeno slavlje upriličeno je u Pirotu, rodnom gradu Alića.

Jedna od gošći na venčanju, bila je Mionina koleginica, Mina Sovtić koja je sa pratiocima podelila kako je izgledala Miona kao mlada.

Ona je blistala u beloj neobičnoj venčanici, čiji je gornji deo bio potpuno zatvoren i sa čipkom, a od struka se postepeno širila i imala je dubok šlic.

Blistala je u beloj neobičnoj venčanici, čiji je gornji deo bio potpuno zatvoren i sa čipkom, a od struka se postepeno širila i imala je dubok šlic
Blistala je u beloj neobičnoj venčanici, čiji je gornji deo bio potpuno zatvoren i sa čipkom, a od struka se postepeno širila i imala je dubok šlicfoto: prentscreen/instagram/knife_afterdark

Dugački šišmiš rukavi posebno su privukli pažnju, jer podsećaju na haljine koje su nosile srednjovekovne dame. Mlada je kao i uvek bila umereno našminkana, a kosu je pokupila u punđu koja je bila opuštena.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.