VELIKO SLAVLJE U DOMU PEVAČICE, PORODICA NIKAD RADOSNIJA: Evo ko je NAJVESELIJE, atmosfera dovedena do USIJANJA
Pevačica, Foto: prentscreen/instagram/WWWMARIJAMIKICCOM

divno

VELIKO SLAVLJE U DOMU PEVAČICE, PORODICA NIKAD RADOSNIJA: Evo ko je NAJVESELIJE, atmosfera dovedena do USIJANJA

Okupili su se članovi porodice i prijatelji

Objavljeno:

Pevačica Marija Mikić porodila se pre godinu dana i rodila je ćerku Đurđu, kojoj su ona i njen suprug danas napravili krštenje.

Naime, samo četrdeset dana od kada je na svet donela Đurđu, pevačica je saznala da je ponovo u drugom stanju, a nedavno se ponovo porodila i na svet donela dečaka.

Naime, u njihovom domu danas se slavi, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži.

Marija Mikić sa suprugom
Marija Mikić sa suprugomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe i sve vreme je ljubio i grlio pevačicu, koja mu je rodila dvoje zdrave i lepe dece, a u jednom trenutku ga je toliko ponela muzika da je pao u potpuni trans, te je širio ruke, dok ga je prijatelj držao.

Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe
Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđefoto: prentscreen/instagram/WWWMARIJAMIKICCOM

Za malu Đurđu napravljena je torta sa specijalnim vatrometom, a dok ju je pevačica držala, ona je oduševljeno gledala i sve vreme se smejala.

Podsetimo, Marija Mikić i njen suprug odlučili su da naprave glamuroznu svadbu, koju su već jednom otkazali.

Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe i sve vreme je ljubio i grlio pevačicu, koja mu je rodila dvoje zdrave i lepe dece
Marijin muž bio je među najveselijima na krštenju svoje ćerke Đurđe i sve vreme je ljubio i grlio pevačicu, koja mu je rodila dvoje zdrave i lepe decefoto: prentscreen/instagram/WWWMARIJAMIKICCOM

- Najbitnije mi je da mi bude udobno u venčanici i da se lepo provedem pre svega. Na dan venčanja će babica iz Višegradske čuvati našu decu. Zvala sam na svadbu i neke koleginice sa estrade. Imam jako drage koleginice koje sam pozvala, ne znam ko će moći da dođe jer je svadba usred leta, za vreme nastupa i letnje sezone - rekla je Marija nedavno za "Informer".

Bonus video:

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.