"NIJE BILA SREĆNA!" Kuma preminule Voaljenke se OGLASILA
Voljenka Ilić, Foto: Happy tv printscreen

dirljivo

"NIJE BILA SREĆNA!" Kuma preminule Voaljenke se OGLASILA

Oglasila se kuma bivše učesnice rijalitija

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a njena kuma Dina Drašković, takođe bivša rijaliti učesnica, se oglasila za domaće medije.

- U bazenu se utopila u njihovoj kući, a njen partner je tada bio u Srbiji. Ona je bila sama u Dominkanskoj Republici. Užas! A pre nekoliko dana smo se zadnji put čule. Ne mogu još da dođem sebi šta se zapravo desilo - rekla je potresena kuma Dina Drašković

- Voljenka je poslednjih par meseci živela na Dominikani, tamo je imala partnera. Bilo joj je teško, nije bila srećna - rekla je kuma Voljenke Ilić.

Telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše "Dominikan tudej".

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone "Parova". Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica. Ona se nakon učešća u rijalitiju odselila u Dominikansku Republiku odakle je redovno objavljivala svoje fotografije.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.