UNUKA ANE BEKUTE JE RIBETINA KAKVA SE RETKO VIĐA: Baku prati u stopu, VITKOM linijom zavela je mnoge FOTOa
Ana Bekuta, Foto: Dragana Udovičić

živa vatr

UNUKA ANE BEKUTE JE RIBETINA KAKVA SE RETKO VIĐA: Baku prati u stopu, VITKOM linijom zavela je mnoge FOTOa

Unuka Ane Bekute je prava lepotica

Objavljeno:

Opšte je poznato da Ana Bekuta ima jednog sina Igora Polića koji joj je podario unuke Sonju i Branka koji su danas i njen centar sveta.

Iako su se ranijih godina Anini unuci krili od medija, danas ponosno poziraju kad god se nađu u javnosti sa bakom, a lepa Sonja postala je aktivna i na društvenim mrežama i ne libi se da sa svojim pratiocima deli detalje iz privatnog života.

Dvadesetrogodišnja Sonja velika je podrška svojoj baki, pa smo je tako tokom ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ često viđali na Košutnjaku, a pojavila se i u nedavno održanom finalu u kojem je se borila jedina Bekutina kandidatkinja Ivona Damjanović.

Osim što je svoju baku često dovozila u Grandov studio na Košutnjaku, atraktivna Sonja bila je i deo Aninog tima koji je pripremao kandidate za nastup na najvećom muzičkoj sceni.

–Ako bude želela ali ako odluči da se bavi muzikom u budućnosti naravno da ću da joj pomognem, podučim i spremim koliko god da je u mojoj moći- rekla je Ana svojevremeno za Grand.

Inače, Sonja je profesionalni šminker i koristi svaku priliku da ulepša i svoju baku.

Pevačica nikad nije krila da je za Sonju posebno vezana, a neki komentarišu da je njena slika i prilika. U nastavku teksta pogledajte kako Sonja izgleda, pa prosudite sami da li liči na pevačicu.

Bonus video:

01:05

Ana Bekuta zaplakala dok je govorila o Mrki

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.