EVO DA LI KUMA NACIONALE ULAZI U ZADRUGU 7: Progovorila o ANI, ništa više neće da joj PREĆUTKUJE
Milena Kačavenda i Ana Ćurčić, Foto: Petar Aleksić

podelila

EVO DA LI KUMA NACIONALE ULAZI U ZADRUGU 7: Progovorila o ANI, ništa više neće da joj PREĆUTKUJE

Kačavenda o učešću u Zadruzi 7

Objavljeno: 10:50h

Milena Kačavenda govorila je o odnosu sa svojojm kumom Anom Ćurčić sa kojom je prekinula prijateljstvo i da li je zbog toga razočarana.

- Da ti kažem, ona je stavila tačku, ona me čak zvala da mi kaže zašto je okačila onaj njen screenshot Instagrama. Čak i treći put me odpraćuješ, treći put me zapraćuješ, kao da mediji ne prate sve i onda nas kontaktiraju obe - rekla je Kačavenda i dodala:

- Ja nju nisam otpratila nego od onog trenutka kad me blokirala jednostavno više nismo u kontaktu i ne mogu ni da je pratim, jel' te? Nisam, da ti kažem, pravo razočarana. Zašto? Imam 47 godina, vrlo veliko životno iskustvo iza sebe, mnogo puta sam razočarana u nekim i partnerskim odnosima i prijateljskim, tako da iskrena da budem, navikla sam ja, mogu ova leđa da ponesu.

02:37

NISAM RAZOČARANA ZBOG PREKIDA PRIJATELJSTVA SA ANOM Kačavenda o učešću u zadruzi 7: Tek će da vide ko je KUMA NACIONALE!

Mnogi se pitaju da li Kačaovendu od septembra gledamo u novoj sezoni Zadruge, a rvo šta ona kaže na to:

- Bićete obavešteni među prvima, evo ja ti obećavam, za sada tako nešto ne postoji. Nadam se da će me pozvati. Ako me pozovu ućiću i tek će onda da vide zaista koja je kuma nacionale.

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.