CELA SRBIJA BRUJI O SAŠI JOKSIMOVIĆU I RAZVODU, A OVO JE NJEGOVO POREKLO: Detalje iz prošlosti NISTE ZNALI
Foto: Damir Dervišagić

informacija zlata vredna

CELA SRBIJA BRUJI O SAŠI JOKSIMOVIĆU I RAZVODU, A OVO JE NJEGOVO POREKLO: Detalje iz prošlosti NISTE ZNALI

Saša i Nevena su se venčali 2008. godine, a sada se razvode.

Objavljeno: 12:04h

Nevena i Saša Joksimović rešili su da stave tačku na svoj brak, a ta odluka je šokirala čitavu javnost. Glumac se oglasio na svom Instagram profilu i objavio ne tako lepu vest.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.

O njihovom braku se ne zna previše, budući da su svoju intimu čuvali samo za sebe. Nevena i Saša bili su zajedno još od srednjoškolskih dana, a njihov brak je bio jedan od najstabilnijih. Pojavljivali su se određeni navodi da imaju krizu, ali je glumac tada sve demantovao.

Nevena i Saša Joksimović rešili su da stave tačku na svoj brak, a ta odluka je šokirala čitavu javnost.
Nevena i Saša Joksimović rešili su da stave tačku na svoj brak, a ta odluka je šokirala čitavu javnost. foto: Dragana Udovičić

Kao i većina parova, i Nevena i Saša imali su krize i iskušenja.

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna", objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin "Gloria" i dodala:

Nevena i Saša imali su krize i iskušenja.
Nevena i Saša imali su krize i iskušenja.foto: Dragan Kadić

"Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno."

Venčali su se 2008. godine.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/sasajoksimovic_official

BIOGRAFIJA SAŠE JOKSIMOVIĆA

Rođen je 10. juna 1981. godine u Beogradu, a roditeljima i devet godina starijim bratom Željkom je odrastao u Valjevu. Tu je završio osnovnu i srednju školu, a potom se preselio u Beograd gde je diplomirao glumu.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.