MAJKA NATAŠE BEKVALAC ZAPREPASTILA IZJAVOM O ĆERKI: Bekvalčeva se PREZNOJILA od njenih reči
Nataša Bekvalac, Foto: Zorana Jevtić

porodica

MAJKA NATAŠE BEKVALAC ZAPREPASTILA IZJAVOM O ĆERKI: Bekvalčeva se PREZNOJILA od njenih reči

Natašina majka otvoreno je govorila o ćerki, kao i o tome šta joj zamera

Objavljeno:

Otvoren i iskren odnos pevačice Nataše Bekvalac i njene mame koji je publici veoma zanimljiv, uvek ima novu priču, pa je tako sada Mira progovorila o Natašinoj potencijalnoj udaji, tvrdeći da njena ćerka nije osoba za brak.

I dok se njene ostale koleginice sa estrade na društvenim mrežama foliraju o porodičnim odnosima, njih dve teraju svoje i osvajaju fanove svojom iskrenom ljubavlju u kojoj "fejk", očigledno, ne postoji ni u javnom životu.

Mira je pričala i o ćerkinom životu, izazovnom oblačenju koje ne podržava, pa otkrila šta joj sve zamera.

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo. Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje - ističe pevačicina majka, a njen odgovor kako Nataša reaguje na te kritike, takođe je iznenadio gledaoce.

- Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me. Kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora.

Ona je otkrila i neke osobine svoje nasledice.

- Voli da bude jako važna, da bude ona najvažnija, da smo svi tu za nju, da svi mislimo kao što ona misli, da svi radimo onako kako ona misli da treba da radimo.

Kada su je pitali da li je čula da se Nataša ponovo udaje, Mira je i tu iskreno odgovorila.

- Ja nisam čula i ne verujem u to. Ma, nema šanse da se uda, pazi, ubiću je. Ja bih je se odrekla kada bi se udala četvrti put. Mislim da neće, prošla je dosta škole da je shvatila da nije žena za brak. Ona žena nije za brak, ljudi. Ona je da je sama, sa svojom decom, sa poslom, ako se neko tu ubaci dobro, ako ne, onda opet dobro. Ona ne trpi formu, ne trpi kliše.

Ona radi kako ona hoće, a u braku mora da postoji pravilo ponašanja. Ne voli da ima obavezu, da ima nekog tu u stanu, već sama sebi sve prilagodi i decu i posao i nas sve - nasmejala je ona sve ovom izjavom, a onda su Natau upitali za reakciju na majčin intervju.

- Veruj mi da sam se preznojila, od gore pa do dole - priznala je kroz smeh.

Bonus video:

03:28

SRCE MI JE VRUĆE! Nataša Bekvalac otvoreno o svojoj simpatiji: Mislim da ON to ne zna, OSEĆAM SE KAO TINDEJDŽERKA!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.