SAŠA KOVAČEVIĆ PROGOVORIO O VENČANJU SA ZORANOM: Pevač želi da sve bude OVAKO
Saša Kovačević, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

OTVORIO DUŠU

SAŠA KOVAČEVIĆ PROGOVORIO O VENČANJU SA ZORANOM: Pevač želi da sve bude OVAKO

Pevač Sasa Kovačević je otkrio da njegova izabranica nije ljubomorna na atraktivne devojke iz njegovih spotova

Objavljeno:

Saša Kovačević jedan je od izvođača koji će se pojaviti na Youth festu, a u razgovoru za predstavnike medija govorio je o svojim počecim, saradnji sa Nikosom Vertisom, na čijem je koncertu nedavno bio i gost, ali i o izabranici Zorani Tasovac.

S obzirom na to da su stabilnoj vezi, neminovno je pitanje o njihovom venčanju, ali i o najlepšem komplimentu koji je obeležio njihovu vezu.

- Mi smo par koji ne štedi što se komplimenata tiče, to je kod nas svakodnevno, kako što se tiče fizičkog izgleda, a tako i karijere - kazao je Kovačević koji se osvrnuo i na ceremoniju venčanja.

- Mi nismo od tih koji bi pravili klasično veselje sa 300, 500 ili 1000 zvanica. Svakako smo tipovi koji vole intimu i da ostave za sebe. Tako da pretpostavljam, što se mene tiče, uvek bi bila neka egzotika sa 10, 15 ljudi, da je to u najužem krugu porodice i prijatelja - rekao je Saša, a potom otkrio da li je njegova izabranica ljubomorna na atraktivne devojke iz njegovih spotova:

- U ovoj vezi nemam problem sa tim. Moja lepša polovina može da razgraniči poslovni deo od privatnog života. Mi smo par koji ne štedi što se komplimenta tiče, to je kod nas svakodnevno i obostrano.

Saša je veliki veseljak, i kako kaže, voli da se opusti i popije koju čašicu više, ali bez skandala.

- Svako voli ponekad da se opusti i popije koju čašicu više, a ja sam se uvek trudio da ne iritiram javnost. Kad radim volim da popijem, ali nisam u treningu kao kad sam bio mlađi. Sada me uhvati dve čaše vina, kao nekada flaša. Nekad je i poželjno imati te neke skandale, ali mene to nikada nije privlačilo i nikada nisam težio ka tome.

Bonus video:

00:06

Skinuo se Saša Kovačević i pokazao izvajano telo

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.