Drama u porodici Samardžić: Željku pozlilo, hitno prevezen u Urgentni centar!

Besana noć

Drama u porodici Samardžić: Željku pozlilo, hitno prevezen u Urgentni centar!

Pevač i njegova porodica su preživeli pravu dramu kad je Željku iznenada pozlilo
Objavljeno:

U noći između ponedeljka i utorka, porodica Samardžić je preživela pravu dramu pred odlazak na spavanje. Naime, pevaču Željku Samardžiću je pozlilo zbog visokog pritiska, a zbog zdravstvenih problema koje ima sa štitnom žlezdom, odmah su ga prebacili u Urgentni centar. - Željko je na prijemno odeljenje hitnih slučajeva došao oko četiri sata iza ponoći sa jakim grčevima u stomaku, povraćanjem i izuzetno visokim pritiskom. Lekari su ga odmah primili s obzirom na njegovu istoriju bolesti i probleme koje inače ima sa srcem i štitnom žlezdom. On je i nakon prijema povraćao, osećao mučninu i pritisak u grudima, što je lekare uplašilo. Smešten je u bolnički krevet da bi mu ispitali uzroke takvog stanja i uradili kompletne analize, zbog čega je u bolničkoj postelji proveo nekoliko sati. Doktori su mu odmah, nakon što su ustanovili da ima visok pritisak, koji raste, dali injekciju kako bi ga spustili - rekao je izvor blizak jednom od lekara ove zdravstvene ustanove.

Nakon što mu se stanje popravilo, Samardžiće je pušten iz bolnice. - Kada mu se stanje stabilizovalo i kada su doktori bili sigurni da nema opasnosti po njegovo zdravlje, Željko je pušten kući uz obavezu da se javi izabranom lekaru radi detaljnih analiza. Pevač je bio vidno uznemiren jer se nakon saniranja problema sa štitnom žlezdom osećao bolje i pridržavao se redovne terapije koja mu je propisana. Doktori su mu savetovali da promeni i način života jer više nije u stanju da po čitavu noć radi u zadimljenim kafanama, što mu je potpuno poremetilo bioritam - rekao je izvor.
Kada je upitan kako se oseća, Željko je dao kratak odgovor. - Hvala na pitanju, dobro sam sada nakon pregleda u Urgentnom centru. Moram malo više da se posvetim zdravlju i da prilagodim telesnu težinu svojim godinama - izjavio je pevač. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.