ĐOKOVIĆI UŽIVAJU NA LUKSUZNOJ DESTINACIJI: O Saškinim fotkama BRUJAĆE cela SRBIJA, pokazala čime RASPOLAŽE
Saška I Đorđe Đoković, Foto: prentscreen/instagram/saskaveselinov

odmor

ĐOKOVIĆI UŽIVAJU NA LUKSUZNOJ DESTINACIJI: O Saškinim fotkama BRUJAĆE cela SRBIJA, pokazala čime RASPOLAŽE

Par se odmara na egzotičnoj destinaciji

Objavljeno:

Saška i Đorđe Đoković priuštili su sebi odmor na jednoj od najegzotičnijih destinacija u isto tako luksuznom smeštaju. Naime, ovaj bračni par je otputovao u Grčku, na ostvo Mikonos, odakle se oglašavaju i sa pratiocima dele prelepe prizore.

Naime, Saška i Đorđe su odabrali najelitniji raskošni kompleks u Egejskom moru, gde jedna noć košta preko 1.000 evra. Prema podacima na zvaničnom sajtu, u pitanju je svota od 206.000 dinara.

Ona je u poslednjoj objavi objavila niz fotografija u kupaćem kostimu, a njen izgled nikoga nije ostavio ravnodušan, te su joj pratioci u komentarima samo ostavljali komplimente.

Podsetimo, Saška Veselinov Đoković je nedavno ispričala kako izgleda njen dan otkako je u njihove živote došao sin.

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati - kazala je ona i dodala da je Aleksandar mirna beba:

- Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglašava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne možeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.