OD OVIH KADROVA ĆE VAM ZASTATI DAH! Brineta postavila VRELI SNIMAK, svi ga PUŠTAJU IZNOVA: Grudi se LELUJAJU
Salma Hajek, Foto: Printscreen: Instagram/salmahayek

U BIKINIJU

OD OVIH KADROVA ĆE VAM ZASTATI DAH! Brineta postavila VRELI SNIMAK, svi ga PUŠTAJU IZNOVA: Grudi se LELUJAJU

Glumica Salma Hajek podelila je vreli snimak iz bazena

Objavljeno: 19:17h

Glumica Salma Hajek (56) je podelila veoma izazovan snimak na kom pleše u bazenu u oskudnom kupaćem kostimu i to baš za Nacionalni dan bikinija. Takođe, zahvalila se svojim pratiocima kojih sada ima čak 25 miliona, na Instagramu na podršci.

Bujni dekolte Salme Hajek potporen fenomenalnim bikinijem modne kuće Gucci bio je u potpunosti izložen, a takođe je pokazala i svoje isklesane trbušnjake.

Pustila je svoju smeđu kosu da lagano padne preko ramena, a sve je uparila sa dugim srebrnim minđušama koje su joj visile sa ušiju.

- Ne mogu da verujem, 25 miliona pratilaca! Puno vam hvala svakome od vas, napisala je mala zvezda u natpisu za video, a mudro znajući šta njena publika želi, Salma je dodala natpis:

- S obzirom na to da vam se svima najviše sviđaju moje slike u bikiniju, evo vežbe u bikiniju za sve vas.

Ironično, zvezda je dodala da "mrzi" vežbanje, ali izjavila je da je "volela da slavi dobre trenutke plešući u vodi".

Meksičko-američka glumica je sigurno imala mnogo lepih trenutaka tokom višedecenijske karijere. Nakon probojne uloge u Desperadu iz 1995. godine, pored Antonija Banderasa, seksi zvezda je dokazala da takođe ima talenta za komične uloge. Glumila je i u popularnom filmu "Od sumraka do svitanja", kao i "Bandidas", ali biografski film o legendarnoj meksičkoj slikarki Fridi Kalo je podigao na drugi nivo i tom ulogom je dokazala svoje glumačko umeće.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.