SAHRANJEN MLADI MUZIČAR: Đorđeva PORODICA neutešna zbog GUBITKA, okupile se i POZNATE LIČNOSTI
Đorđe Stojanović, Foto: TV PINK PRINTSCREEN

tuga

SAHRANJEN MLADI MUZIČAR: Đorđeva PORODICA neutešna zbog GUBITKA, okupile se i POZNATE LIČNOSTI

Preminuo je 2. jula, nakon duge i teške borbe s kancerom limfnih čvorova u 22. godini.

Objavljeno: 14:41h

Beogradski di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji pod nadimkom Džoker, preminuo je 2. jula, nakon duge i teške borbe s kancerom limfnih čvorova u 22. godini. Sahrana je danas na Bežanijskom groblju, opelo počinje u 11.15, a izlazak iz kapele i polazak ka grobnom mestu u 11.45.

Na kapeli se nalazi i umrlica mladog muzičara koju su objavili njegovi najbliži mama Jelena, otac Zoran, brat Milutin, ostala rodbina, kolege i prijatelji. Porodica mladog repera obučena je u belom.

Ispred kapele nalazi se i veliki venac od neutešnih bliskih ljudi na kojima piše: "Poslednji pozdrav Đoletu".

Među prvima su stigli Nemanja Đerić Đekson, Gazda Paja, Vojke Đans. Di-džej će biti ispraćen uz trubače i pesmu Moj golube.

Đorđe Stojanović se s teškom i retkom bolešću borio duže od četiri godine, a o svojoj bolesti je redovno izveštavao pratioce na Instagramu. Zdravstveno stanje mu se u poslednje vreme naglo pogoršalo, pa je bio primoran da se povuče s društvenih mreža.

Poslednja je na njegovom profilu objavljena poruka u kojoj je saopšteno da Đole borio za život na intenzivnoj nezi, te da je, nažalost, preminuo. Poznato je da je za bolest saznao uoči 18. rođendana i hrabro se borio, a dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti.

U jednoj svojoj objavi pokojni muzičar je govorio o bolesti i nadao se najboljem, te otkrio svoju veliku želju - da ode na transplantaciju.

- Borba traje već četvrtu godinu i već drugi put mi je rak u četvrtom stadijumu. To je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama. Sreća u nesreći, spada u najizlečivije kancere. Ja želim da izdržim, jer želim da dovedem kancer u stanje mirovanja. Želim transplataciju, koliko god je rizična, toliko je i moje novo rođenje - napisao je tada Đorđe.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir/M.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.