ADVOKAT NATAŠE ŠAVIJE IZNEO DETALJE ISTRAGE: Najavio sledeće KORAKE i otkrio koliku KAZNU bi Karić mogao da dobije
Nataša Šavija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

ADVOKAT NATAŠE ŠAVIJE IZNEO DETALJE ISTRAGE: Najavio sledeće KORAKE i otkrio koliku KAZNU bi Karić mogao da dobije

Šavijin advokat istuče da je veliki brac za ljudska prava

Objavljeno:

Nataša Šavija i bivši zadrugar Stefan Karić javno se prozivaju već danima, a mediji neprestano prate šta se dešava kada je reč o ovome slučaju.

Natašu čeka još jedna operacija oka, a nakon oporavka sledi i duga pravna borba. Šavija je juče otkrila da je promenila advokata i da će je od sada zastupati Borivoje Borović.

- Nataša je odlučila da prethodnom advokatu otkaže punomoćje jer tužilaštvu nije dostavio kompletnu medicinsku dokumentaciju njenih povreda. Ona je imala jednu operaciju, a očekuje je još jedna. S druge strane, javila se i psihijatru, konstatovan joj je posttraumatski poremećaj i dobila je adekvatnu terapiju. Celu njenu dokumentaciju sam dostavio i smatram da je istraga vođena traljavo. Takođe, okrivljeni je izbegavao odgovore iako postoji video-zapis na kojem se jasno vidi da je tuče - rekao je na Borović, ističući da će biti ponovnog saslušanja:

- Biće ispitani svi svedoci, kao i članovi obezbeđenja koji su, dok se nasilje dešavalo, kako se vidi na snimku, samo stajali i sve nemo posmatrali. Nakon toga, Nataša je dala izjavu da ju je upravo to isto obezbeđenje izbacilo napolje - rekao je Borović, i dodao da ne sumnja da će Karić biti osuđen.

Slučaju Šavija - Karić se i dalje ne nazire kraj
Slučaju Šavija - Karić se i dalje ne nazire krajfoto: prentscreen/youtube/HYPE TV

- Njega Nataša tereti za teške telesne povrede, a moj tim će podneti i tužbu za naknadu štete, budući da već dva meseca zbog povreda ne može da se bavi svojim poslom. Siguran sam da će biti osuđen, a za ovo delo može da dobije osam godina zatvora. Ja sam veliki borac za ljudska prava i važno mi je da naglasim da niko ne može da izigra zakon, pa ni Stefan Karić - poručio je Borović za Alo.

Nataša Šavija je u noći između 30. aprila i 1. maja primljena u Klinički centar Vojvodine
Nataša Šavija je u noći između 30. aprila i 1. maja primljena u Klinički centar Vojvodinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Nataša Šavija je u noći između 30. aprila i 1. maja primljena u Klinički centar Vojvodine, gde joj je konstatovan prelom jagodične kosti.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.