EVO ZA ŠTA JE STEFAN KARIĆ SADA OPTUŽIO ŠAVIJU: Njegov postupak izazvao BURNE REAKCIJE
Stefan Karić, Foto: prentscreen/youtube/HYPE TV

objavio je sledeće

EVO ZA ŠTA JE STEFAN KARIĆ SADA OPTUŽIO ŠAVIJU: Njegov postupak izazvao BURNE REAKCIJE

Šavija i Karić jedna jedna su od glavnih tema medija već nedeljama

Objavljeno:

Nataša Šavija optužila je bivšeg učesnika "Zadruge", Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede na jednoj svadbi.

Stefan se sada oglasio na svom Instagram profilu, podelio privatne poruke sa Šavijom i napisao kako ona konzumira nedozvoljene supstance, iako za to nije imao nijedan dokaz.

- Poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i novčanica. Nakon čega poštena dama šalje opet istu sliku, samo bez tog detalja. Toliko o tome ko se drogira - napisao je on uz privatne poruke koje je podelio.

Stefan Karić
foto: prentscreen/instagram/stefan._.karic

Inače, u javnosti je isplivao snimak incidenta, nakon kojeg je Šavija prijavila Stefana.

Stefan Karić
foto: prentscreen/instagram/stefan._.karic

- Nemam više fizičke bolove, ali ovi psihički su teži. Na lekovima sam, bila sam kod psihijatra i ustanovljen mi je posttraumatski stres i početak depresije. Prvi put u životu pijem antidepresive. Ranije sam od lekova te prirode koristila samo one za spavanje i to bas retko. A da ne spominjem da sam sad non-stop kući, nekako se tu osećam najbezbednije i kad mi je tu neko od porodice. Na primer, skoro sam bila u prodavnici kućnih uređaja (jedino mesto gde sam išla u ovom periodu, a da nije kod lekara ili u bolnice) i uhvatila me je neka nelagodnost, iako znam da nije realno da mi se tu nesto desi, ali tako mi organizam sam reaguje. Ja se nadam da će to proći. Svakako mislim da ću još dugo ići kod psihijatra - rekla je Šavija jednom prilikom.

Bonus video:

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.