MILOMIR MARIĆ IZNEO TAJNE IZ BRAKA SA VESNOM RADUSINOVIĆ: Voditelj uplašen da ga NE OSTAVI ZBOG MLAĐEG
Vesna Radusinović i Milomir Marić, Foto: © ATA Images

otvorio dušu

MILOMIR MARIĆ IZNEO TAJNE IZ BRAKA SA VESNOM RADUSINOVIĆ: Voditelj uplašen da ga NE OSTAVI ZBOG MLAĐEG

Milomir Marić progovorio o braku sa Vesnom Radusinović

Objavljeno:

Spisateljica Vesna Radusinović i Milomir Marić već oko 25 godina uživaju u skladnom braku.

- Bolje bi bilo da je Vesna malo gluplja. Ja sam ceo život pokušao da zainteresujem lepšu, a gluplju. Međutim, nisam bio te sreće. Obično sam naletao na lepu i pametnu, to je pakao od života - govori Marić, a onda na pitanje da li mu supruga pravi "pakao od života", Milomir odgovara:

- Moj život je tužna priča - kroz ironičan osmeh je poručio Milomir.

Milomir Marić o braku sa Vesnom Radusinović
Milomir Marić o braku sa Vesnom Radusinovićfoto: Printscreen Instagram/vesnaradusinovicofficial

- Poznata je ta priča kako smo se Vesna i ja upoznali. Čak ni ona nije znala šta se sve tu dešavalo. Živeli smo dve godine i u jednom času ona je na fotelji razgovarala sa majkom. I ja je pitam: "Vesna, jesi ti ona devojčica koju sam sreo na mostu na Morači davnih godina? Kad sam te ispratio pored pijace, a ti mi rekla da ti otac ima lovačku pušku i da će me ubiti". I ona mi je tada potvrdila da jeste da devojčica. Sećanja su mi se u trenutku vratila, nisam mogao da povežem lik i delo. Svi ljudi misle da je ovo izmišljotina, ali ovo je jedna velika istina - govori Marić i dodaje:

Milomir Marić o braku
Milomir Marić o brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Vesna je potpuno različita od mene. I izuzetno je lepa žena. Svaki dan smo radili zajedno i naša životna avantura je bila uspešna. 25 godina živim sa njom, ali je život pun iznenađenja. Lepa je i izazovna žena, ima sve kvalitete. Ko zna, možda me ostavi zbog mlađeg (smeh) - govori Milomir i za kraj otkriva šta Vesna misli o njemu.

- Vesna misli da sam ja smor, jer me srpski narod potroši. Ustajem u dva sata, odlazim na televiziju, pričam preko sedam sati. Ja sam pod video nadzorom deset sati dnevno. Kada dođem kući ostanem bez tona, a Vesna pokuša da me upali. Međutim, ja ipak ne radim. Tek posle dva sata se popravim, pa mogu nešto da progovorim - zaključuje Milomir Marić za "Kurir"

Bonus video:

00:33

Milomir Marić prvi intervju imao sa 14 godina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.