KOSTIĆI U FINALU SPREMAJU NAPOLEONOVO OSVAJAČKO JELO! Ne propustite kulinarsku borbu u 18h na Kurir televiziji
Foto: kurir

Emisija

KOSTIĆI U FINALU SPREMAJU NAPOLEONOVO OSVAJAČKO JELO! Ne propustite kulinarsku borbu u 18h na Kurir televiziji

Finalna nedelja kulinarskog šou-programa je u toku!

Objavljeno:

Finalna nedelja kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" je uveliko u toku, a porodice koje su pokazale najzavidnije rezultate tokom takmičenja pokušaće da osvoje glavnu nagradu - vikendicu.

Majke i snajke
foto: kurir

U današnjoj epizodi svojim kulinarskim veštinama glavnu nagradu pokušaće da osvoji porodica Kostić iz Beograda, a majka Dragana i snajka Nives pripremaće piletinu marengo i aromatičnu palentu.

Majke i snajke
foto: kurir

Do sada su se odlično snašle u pripremi raznih jela, pokazale se kao sjajan tim, a u edukativnoj nedelju su pripremale japansko jelo tačnije ribu terijaki i povrće u tempuri i zahvaljujući dobro spremljenom jelu su dobile dodatno vreme za nabavku. Polufinalno jelo, tapasi i gaspaćo koje su odlično spremile im je obezbedilo prolazak u finale, a kako su se snašle u samom finalu i da li je Napoleonovo osvajačko jelo izazov za njih ili će to sa lakoćom pripremiti - saznajte danas u 18 časova u novoj epizodi omiljenog kulinarskog takmičenja "Majke i snajke"!

00:54

KOSTIĆI U SAMOM FINALU SPREMAJU NAPOLEONOVO OSVAJAČKO JELO! Ne propustite ljutu kulinarsku borbu u 18 časova na Kurir televiziji

Bonus video:

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.