VLASNICA NAJJAČE POZADINE U SRBIJI PROGOVORILA: Muškarci hteli OVO da joj rade na nastupu, ONA IH ODUVALA
Low Z, Foto: Privatna arhiva

intervju

VLASNICA NAJJAČE POZADINE U SRBIJI PROGOVORILA: Muškarci hteli OVO da joj rade na nastupu, ONA IH ODUVALA

Sa svakakvim zahtevima se susretala.

Objavljeno: 21:03h

Low Z je nedavno šokirala sve performansom koji je izvela sa reperem Milijem na "Music Week"-u. Ona je uspela da nagovori Milija da prvi put zapleše na sceni, a u toku nastupa reper je ovu atraktivnu damu udario po seksi guzi, pa nas je zanmalo čija je to bila ideja i da li između njih dvoje ima nešto više od profesionalne saradnje.

– Sve koreografije i ideje su moje, ali naravno da smo zajedno odlučivali koliko ćemo daleko da idemo, a da ljudima to ne bude previše. Čak sam ga nagovorila i da zaigra i srce mi je puno što me je poslušao jer smo bili sjajni. Jako sam ponosna na njega, skroz je izašao iz svoje zone komfora i dokazao ovim nastupom koliko se zalaže za svoj posao da sve izgleda savršeno do najsitnijeg detalja. On je jedini izvodjač svakako kome dozvoljavam na nastupu da me udari i zagrli a sad, ostalo nagađajte - rekla je Low Z nedavno za za Espreso.

Mi smo pitali Low Z šta je najbizarnije što je neki reper ili pevač od nje tražio da uradi dok on nastupa ili dok snima spot i kakve predloge je odbijala.

– Ne pamtim zaista, jer ja sam ta koja postavlja uslove. Od samog početka svaki izvodjač zna šta sme, a šta ne sme ni da pomisli da pita. Obično im je bio gas da udaraju parama po du**tu, što je meni čist seljacizam. Prvo, makni se od mene, a drugo skloni te fejk pare i ne blamiraj se - otkrila nam je Low Z, koja se inače nekada takmičila u "Pinkovim zvezdama".

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.