U ISTOM DANU I ROĐENJE I SMRT! Goca se oglasila nakon što je dobila UNUKU, ali i TRAGIČNO izgubila BITNU OSOBU
Goca Džehverović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

u šoku je

U ISTOM DANU I ROĐENJE I SMRT! Goca se oglasila nakon što je dobila UNUKU, ali i TRAGIČNO izgubila BITNU OSOBU

Goca je opisala i srećan i tužan trenutak

Objavljeno: 11:40h

Porodica Džehverović sinoć je postala bogatija za još jednog člana. Mala Dorotea je stigla na svet, a pevačica Teodora Džehverović je postala tetka. Ponosni roditelj i Adriana i Sava Džehverović nisu krili radost, a sada se za domaće medije oglasila i ponosna baka Goca Džehverović.

Naime, Goca je priznala da je šokirana, pa otkrila da je neposredno po rođenju unuke imala i smrtni slučaj, koji ju je potpuno slomio.

Rođenje unuka i smrtni slučaj

Goca Džehverović postala je baka i u istoj noći izgubila bitnu osobu
Goca Džehverović postala je baka i u istoj noći izgubila bitnu osobufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Preminula joj je najbolja drugarica, za koju kaže da joj je bila više od sestre. Godinama se borila sa opakom bolešću, a sinoć je iznenada izgubila životnu bitku, što je Goci totalno pomutilo razum i osećanja.

- Izvinite malo sam u šoku... Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica mi preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila - počela je Goca, kroz suze.

- Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi reko! Eto, držim se jedva - dodala je uplakana Gordana.

Goca o rođenju unuke
Goca o rođenju unukefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Unukine slike iz porodilišta joj daju snagu

Goca se potom osvrnula na unuku Doroteo i otkrila kako je protekao porođaj.

- Beba je preslatka, plavušica mala... Nisam je još videla uživo, ali šalju mi slike od jutros. Eto gledam njene slike, pa me to bodri i oraspoloži. Porođaj je prošao u najboljem redu, evo nas skupili smo se pijemo kaficu. Tea je isto tu, sumiramo utiske. Idemo posle da vidimo bebicu! Teodora je presrećna, ali ja sam potresena zbog čitave situacije, ne mogu ni da se radujem kako treba - priznala je novopečena baka.

Unukine slike iz porodilišta joj daju snagu
Unukine slike iz porodilišta joj daju snagufoto: prentscreen/instagram/adrianakadar

"Ceo život imam iskušenja"

Osvrnula se u na renoviranje porodične kuće u Kačarevu i suđenje sa sestrama koje se završilo u njenu korist.

- Kuća u Kačarevu s radi, ja sam radoholičar, ništa mi to nije problem. Sudila sam se sa sestrama oko kuće, to se sve završilo i onako je kako je trebalo da bude odavno. Ceo život imam neko iskušenje! Ceo život čekam da mi se unuče rodi, 38 godina, i ovako da mi se desi. Ta drugarica mi je bila u teškim trenucima više od sestre.

'Ceo život imam iskušenja' kaže Goca
"Ceo život imam iskušenja" kaže Gocafoto: Sonja Spasić

"Nadala sam se da će se izvući"

Goca je otkrila detalje zdravstvenog stanja preminule drugarice.

- Imala je karcinom, išla je u Kamenicu na zračenje. Prošle nedelje sam išla da je vidim, nadala sam se da će da se izvuče, ali iznenada se desilo. Mislili smo svi da će da se izvuče, međutim, kažu da je noćas dobila emboliju pluća i ugušila se! Držim se koliko mogu - rekla je Goca Džehverović za 24sedam.

Bonus video:

00:06

Anđela Đuričić objavila prvi kadrove iz doma u Đenovićima

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.