MILICA ZARIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U TAKSIJU! Taksista joj otvoreno rekao DA JE HTEO DA JE ZADAVI
Milica Zarić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

otvorila dušu

MILICA ZARIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST U TAKSIJU! Taksista joj otvoreno rekao DA JE HTEO DA JE ZADAVI

Milica Zarić, zbog uloge glavnog ženskog negativca u popularnoj domaćoj seriji, doživela je neprijatnost kada je ušla u taksi.

Objavljeno:

Mnogi domaći, ali i svetski glumci susreli su se sa brojnim neprijatnim situacijama znog neke uloge koju su odigrali, a među njima je i glumica Milica Zarić.

Ona je igrala lik glavnog ženskog negativca u popularnoj seriji "Tajne vinove loze", a kako je jednom prilikom ispričala, taksista joj je otvoreno rekao da je hteo da je zadavi zbog te uloge.

- Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: 'Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS'. Malo sam se iznenadila i rekla mu: 'Nemojte, molim vas'. Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: 'Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite'. Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja - rekla je glumica, ali tom prilikom istakla da ima i dosta onih koji podržavaju njenu ulogu Jelene:

Milica Zarić o neprijatnim situacijima zbog uloge u seriji
Milica Zarić o neprijatnim situacijima zbog uloge u serijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali.

Milica je govorila i o svojim počecima, te otkrila da je glumu na FDU upisala tek iz trećeg pokušaja.

Milica Zarić je glumu na FDU upisala tek iz trećeg pokušaja.
Milica Zarić je glumu na FDU upisala tek iz trećeg pokušaja.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bilo mi je dosadno u gimnaziji, jer je moralo mnogo da se uči. Zbog toga sam posle završene druge godine rešila da polažem prijemni na FDU. Međutim, pala sam i tada mi se srušio ceo svet, mislila sam da ću umreti. Plakala sam u autobusu kada sam se tog dana vraćala kući. I naredne godine nisam uspela da se upišem i nije mi bilo svejedno prisetila se glumica, koja je, uprkos svemu, rešila da sreću okuša i sledeće godine:

- Rekla sam sebi da ću, ako treba, polagati prijemni i 100 puta. Treći put sam konkurisala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i tu sam primljena u klasi Radeta Markovića. Bila sam presrećna.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.