ZUMIRAJTE DOBRO OVOG DEČAKA, DANAS IMA 33 GODINE I ČAK ČETVORO DECE: Apsolutno NE POSTOJI osoba koja ga ne zna
Fotka iz detinjstva, Foto: Instagram printscreen/marinarajevic

frajer

ZUMIRAJTE DOBRO OVOG DEČAKA, DANAS IMA 33 GODINE I ČAK ČETVORO DECE: Apsolutno NE POSTOJI osoba koja ga ne zna

Fotografije nekad i sad privlače pažnju

Objavljeno: 23:09h

Kada odrastate uz roditelje koji su u svojim profesijama maestralni, a od njih nasledite bar deo talenta, sasvim je logično da poželite da nastavite tim putem.

Još ako vam sudbina „ide naruku‟ pa od malih nogu plenite lepim izgledom i šarmom, kroz život će vam se sva vrata lakše otvarati.

– I kao dete je bio lep kao lutka, takav je i danas – poručili su oni koji su u dečaku sa slike prepoznali momka u kojeg je izrastao. Iako su od nastanka fotografije do danas prošle dve i po decenije, crte lica se nisu previše promenile, a tu je prepoznatljivi znak – mladeža iznad gornje usne.

„Na današnji dan, pre 33 godine, 1. jula 1990. rodio nam se drugi sin – Vujadin! Neka je u zdravlju i radosti! Mali Vujadin. Danas otac četvoro dece‟, reči su kojima je Marina Rajević Savić preko Instagrama čestitala rođendan sinu.

Kao što je poznato, Vujadin Savić se, poput svog oca Dušana, proslavio u svetu fudbala.

Vujadin Savić
Vujadin Savićfoto: Dado Đilas

Kad je reč o privatnom životu, već godinama je u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević, a budući da su oboje izuzetno lepi, harizmatični i talentovani nema sumnje da ćemo o njihovo četvoro mališana tek čuti lepe reči.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.