"NALETEO NA NJEGA U PUNOM GALOPU!" Teški detalji SMRTI Vladimira Koja, oglasio se njegov PRIJATELJ
Nikola, Foto: Nebojša Mandić

strašno

"NALETEO NA NJEGA U PUNOM GALOPU!" Teški detalji SMRTI Vladimira Koja, oglasio se njegov PRIJATELJ

- Oni jednostavno nisu videli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja. To je kao kad čovek padne s trotineta i pogine, nešto neverovatno da se desi - objašnjava šokirani Damjanović

Objavljeno: 12:16h

Vladan Damjanović, vlasnik konjičkog kluba "Lastin put", sa knedlom u grlu govori o Vladimiru Koju, bratu glumca Nikole Koja, koji je pre nekoliko dana preminuo usled povreda zadobijenih na beogradskom hipodromu.

Kako kaže, Vladimir Kojo stradao je na hipodromu od udarca konj kog je trenirao.

- On je 7 godina bio trener u našem klubu, a poslednjih godinu dana nije jer sam ja povukao konje sa hipodroma, zbog loših uslova koji su tamo, nažalost. Vladimir tamo ima dva konja, galopera - počeo je Vladan za Telegraf.

Čitulja
Čituljafoto: Društvene mreže

- Vladimir je radio tu u Beogradu, na hipodromu. Ovaj slučaj, ovo što se njemu desilo, to se desi jednom u dve milijarde slučajeva. On je izašao da zaustavi konja koji je zbacio jahača i konj je naleteo na njega u punom galopu. Znači, direktan sudar... Niko tu nije kriv, ni konj ni on... Ja ne mogu da verujem da se ovo desilo - priča Damjanović, inače istaknuti trener već 40 godina.

- Oni jednostavno nisu videli jedno drugo. Ni konj njega, ni on konja. To je kao kad čovek padne s trotineta i pogine, nešto neverovatno da se desi - objašnjava šokirani Damjanović.

- To je konj koji je bio u treningu kod njega, znači njegov konj. Vladimir je bio deset dana u komi na VMA, sa višestrukim povredama glave i tela... Ne znam šta bih Vam više rekao. Strašno. Izgleda da Bog sebi stvarno zove najbolje. On je bio neponovljiv! duhovit, uvek za šalu... Eto - zaključio je Kojov prijatelj.

Bonus video:

02:39

Nikola Kojo za Kurir TV: Režirao sam više od 100 reklama

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.