OGLASIO SE ACA BULIĆ NAKON POMIRENJA SA ANOM: Otkrio da su EMOCIJE UVEK POSTOJALE, a za ženu rekao SAMO JEDNU STVAR
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

priznao sve

OGLASIO SE ACA BULIĆ NAKON POMIRENJA SA ANOM: Otkrio da su EMOCIJE UVEK POSTOJALE, a za ženu rekao SAMO JEDNU STVAR

"Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška" rekao je Aca

Objavljeno: 10:27h

Ana Ćurčić obelodanila je noćas u emisiji "Narod pita" da je u emotivnoj vezi sa Acom Bulićem, koji joj je bio podrška tokom učešća u "Zadruzi". Njeno priznanje šokiralo je javnost, budući da su se predstavljali kao prijatelji protiv čijeg druženja njegova žena nema ništa, a sada ju je Bulić ostavio zbog Ane.

Naime, Aca je za domaće medije progovorio o pomirenju sa Anom Ćurčić.

- Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog (smeh). Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči - rekao je Aca Bulić za Pink.rs, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

Aca Bulić o pomirenju sa Anom Ćurčić
Aca Bulić o pomirenju sa Anom Ćurčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Uvek sam bio mišljenja da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ta ljubav... Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim.

Aca nije želeo da otkrije kako je stavio tačku na odnos sa svojom ženom za koju je pričao da nema ništa protiv njegovog i Aninog "druženja".

Prvi javni poljubac Ane i Ace
Prvi javni poljubac Ane i Acefoto: Instagram/ana_curcic_official

- Ja bih ipak te moje privatne stvari ostavio u domenu intime, mislim da nije ni mesto ni vreme da pričam o tome - bilo je sve što je rekao, a na pitanje da li je Ana ljubavnica, odgovorio je:"Nije, nije".

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.