SNIMAK IZ NOVOG SADA SLUTIO NA NJEN PROBLEM? Svi su ga KOMENTARISALI, a onda je sve otišlo u DRUGOM PRAVCU
Ana, Foto: G. G./ATAImages.

pogledajte SNIMAK

SNIMAK IZ NOVOG SADA SLUTIO NA NJEN PROBLEM? Svi su ga KOMENTARISALI, a onda je sve otišlo u DRUGOM PRAVCU

Pevačica se požalila da ima problem

Objavljeno:

Juče je u javnost isplivao šokantan snimak pop pevačice Ane Nikolić sa ranama po licu.

Pevačica se požalila da ima problem, koji ne zna kako da reši.

- Ovo počinje da bude noćna mora. Sama da prekrijem ovo ne mogu. Imam 100 dinara na računu. Ja sa ovim ne mogu ništa da snimam. Ne postoji šansa da se ovo sredi, a od svih besova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno - govori pevačica u pomenutom snimku.

Ana Nikolić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Komšije takođe ističu da su zabrinuti za nju i da, kad god je sretnu, ona krija lica ispod šešira i naočara.

- Mesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako peva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i da bude stara zvezda, da ne padne u očaj. Rasta je ranije dolazio po ćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača, da se ne bi svađali pred detetom - reko je navodno jedan komšija poznate pevačice za "Blic".

Inače, Ana je od nedavno ponovo počela da nastupa, a na koncertima lice često krije cirkonima i pojavljuje se u čudnim izdanjima. Mnogi komentarišu i to da se pevačica veoma čudno ponaša, pa se postavlja pitanje da li smo problem mogli da naslutimo i pre nego što je sporni snimak isplivao u javnost.

@espreso_rs Pevacica je imala poteskoce sa garderobom, ali i pevanjem. Sta vi mislite o ovom nastupu? #ananikolic #ananikolicizjave #nastup #romaleromali #fyp ♬ original sound - Espreso.rs

"Žao mi je što ovo gledam, žao mi ke nje kao čoveka. Ana osvesti se, ženo, imaš li nekog u životu da se osloniš na njega da isplivaš?!", "Kao zadnji koncert Amy Whinehouse u Beogradu. Jako mi je žao što ovo gledam, daj Bože da se oporavi i bude zdrava", samo su neki od komentara ispod snimka koji možete pogledati ispod.

Bonus video:

00:57

Ne propustite sjajnu zabavu i mnogo smeha uz Ljiljanu Stanišić i njene goste

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.