ŠOK SNIMAK STEFANA KARIĆA GLAVNA TEMA SRBA! Izgovorio OVO i ostavio ljude FRAPIRANE: Kamera je sve SNIMILA (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

kakav haos!

ŠOK SNIMAK STEFANA KARIĆA GLAVNA TEMA SRBA! Izgovorio OVO i ostavio ljude FRAPIRANE: Kamera je sve SNIMILA (VIDEO)

- Pa devojka nije mogla da...- počeo je on

Objavljeno:

Šok snimak bivšeg zadrugara Stefana Karića, koji je optužen za prebijanje takođe bivše zadrugarkeNataše Šavije, kruži društvenim mrežama.

Naime, na snimku koji je osvanuo vidimo kako Stefan razgovara sa nekim, nije poznato sa kim, a ističe da dotičnu nisu mogli da operišu odmah, jer je imala kokain u krvi.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - pričao je Stefan, kako se može i čuti na video snimku.

Nije poznato na koga su se ove optužbe odnosile, a u opisu na pomenutoj stranici stoji da su im poslali da je Stefan ovo izgovarao upravo za Natašu, zbog koje je i optužen.

- Kažu mi u DM da ovo priča o Nataši Šaviji!? - stoji u okviru objave, a komentari su se samo nizali.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/anacurcic

Podsetimo, zbog strašnih podliva Šavija i dalje krije lice, a nedavno se uključila uživo putem Instagrama, zajedno sa drugoplasiranom učesnicom "Zadruge 6", Anom Ćurčić, koja joj je pružila veliku podršku.

- Kako si? - pitala ju je na početku lajva Ana.

- Dobro sam. Čekam operaciju, nadam se da će proći sve kako treba. Trebalo bi da bude sad oko 1. jula. Lekari su mi rekli da bi trebalo da se vrati sve u normalu, ali je teško da se radi zahvat dok je oko pod otokom. Ako ne bude tako, nosiću naočare, šta da radim - rekla je očajna Nataša.

Bonus video:

01:15

Majka Natase Bekvalac komentarise cerkin stajling

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.