NISU ZNALI DA IMA PROBLEME: Komšije Slavice Ćukteraš rešile da PROGOVORE, evo šta se KRIJE
Slavica Ćukteraš, Foto: Ana Paunković

ISKRENO

NISU ZNALI DA IMA PROBLEME: Komšije Slavice Ćukteraš rešile da PROGOVORE, evo šta se KRIJE

Komšije su ispričale kako se slažu sa njom

Objavljeno:

Javnost je uzburkala vest o Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladi Avramovu, kojeg je pevačica prijavila zbog pretnji, a zatim joj on uzvratio istom merom. Zato su noviinari posetili njen komšiluk u Novom Sadu.

Pevačicine komšije su ispričale kako se slažu sa njom i da li ju je Avramov posećivao.

– Nismo znali da ima probleme. Očigledno je krila. Slavica je jako kulturna žena i posvećena majka. Naravno da se svakome javlja, ali ti razgovori sa njom su uvek prolazni, nije se poveravala tek tako bilo kome. Nije izgledalo kao da se bilo šta dešava, ona je jaka žena, verujemo da je sve držala u sebi. Prilično je zatvorena, kada je njena privatnost u pitanju – istakla je jedna komšinica i dodala:

Par nekada
Par nekadafoto: Printscreen/instagram/slavicacukteras

– Verujte mi da ovde nema ko da kaže ružnu reč o njoj. Oduvek je bila jako voljena, ma još od takmičenja u “Zvezdama Granda” je ostavila pozitivan utisak na ceo naš narod. Dok za njenog bivšeg supruga nemam baš reči hvale. Nismo ga viđali često, samo mi je oduvek delovalo kao da ne ide uz nju, to je sve. Žao nam je što prolazi kroz ovaj težak period i dobro je da se obratila organima reda.

Desio se skandal
Desio se skandalfoto: Instagram printscreen/cukterasslavica

Starija gospođa koju sU sreli je žurila, ali je u prolazu stigla ukratko da kaže njeno viđenje situacije.

– Čitali smo ranije da joj je branio da peva, ne znamo da li je to istina, ali sve ovo govori da jeste. Nadam se da će pronaći svoj zasluženi mir, naročito zbog ćerke. Nije mi delovalo da je nešto muči jer je uvek nasmejana. Imala je, to znam, zdravstvenih problema. Što zbog glasnih žica, što zbog oka – navela je gospođa i dodala da se divi njenoj hrabrosti.

– Hvala bogu da je istupila i prijavila ga. Nijednoj ženi nije lako da prolazi kroz tako nešto i nadam se da ima podršku kolega, prijatelja i porodice, to je najvažnije uvek, u svakoj životnoj borbi – zaključila je.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.