MILENA POPOVIĆ JE SAN SVAKOG MUŠKARCA! PLENI OBLINAMA, ŽIVA VATRA: Svi gledaju ovu fotku
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

VRELA

MILENA POPOVIĆ JE SAN SVAKOG MUŠKARCA! PLENI OBLINAMA, ŽIVA VATRA: Svi gledaju ovu fotku

Milena Popović i Igor Jurić uslikani zajedno

Objavljeno: 13:26h

Otkako su sredinom prošle godine obelodanili da su u emotivnoj vezi, Milena Popović i Igor Jurić ne prestaju da pune novinske stupce.

Njihova ljubav, posebno na početku, nije bila preterano prihvaćena u javnosti, mnogi nisu štedeli reči kritike na Milenim račun zbog toga što se ponovo usudila da voli, međutim ona je jasno stavila do znanja svima da se ne osvrće na zlonomanerne komentare.

Tome svedoči i sve češće njihovo pojavljivanje na događajima, a i ovog puta bilo je lepog povoda da u javnosti državnu sekretarku i njenog izabranika ugledamo zajedno.

Milena Popović u muškom društvu
Milena Popović u muškom društvufoto: Instagram printscreen/milena_bogdan

Naime, povodom nacionalnog praznika SAD, Dana nezavisnosti u rezidenciji američkog ambasadora Kristofera Hila održan je sinoć svečani prijem, a Milena Popović i Igor Jurić pojavili su se pod ruku čime se ona pohvalila na društvenim mrežama.

Posle tragedija koje su ih zadesile, oni su konačno uspeli jedno drugom da vrate osmehe na lica, a da je njihova ljubav od svega jača svedoči upravo sinoćna fotografija.

Vidno raspoloženi oni su pozirali ne tajeći koliko su srećni i zaljubljeni, pa su komentari Instagramera bili neizostavni, a u fokus je ponovo izbila Milenina lepota za koju je, mnogi se slažu, zaslužan upravo Igor.

Bonus video:

02:22

Milena Popović o jučerašnjoj sednici skupštine Srbije i pominjanju imena njenog supruga

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.