ŠOK, ŠOK, ŠOK! Kaju na početku karijere ne biste prepoznali za 3 ŽIVOTA! Bila je PLAVUŠA i nikako joj nije stajalo! (FOTO)
Foto: Printscreen

Auuuu

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Kaju na početku karijere ne biste prepoznali za 3 ŽIVOTA! Bila je PLAVUŠA i nikako joj nije stajalo! (FOTO)

Katarina Ostojić, poznatija pod nadimkom Kaya, rođena je 11. septembra 1983. godine u Užicu
Objavljeno:

Lepotu je nasledila od majke Smiljane koja je u mladosti izgledom podsećala na glumicu Brižit Bardo. Od malih nogu je učestvovala na gradskim i školskim priredbama pa je, uporedo sa gimnazijom, završila i nižu muzičku školu, odsek klavir. Prvu pesmu je snimila kada je imala samo 11 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

To je bio duet „Gubim“ sa di džej (DJ) Ristanom koji je postao veliki hit u gradu.

Sa 13 godina je vodila emisiju o evergrin muzici na radiju „Talija“, a nekoliko meseci kasnije je postala vokal u hip hop bendu „Dead Niggaz“. Nastupali su kao predgrupa na koncertima u Užicu i Beogradu.

foto: Printscreen/Instagram/kaya_ostojic

Dve godine kasnije se prijavila za kviz „3K-dur“ u kojem je bila jedina maloletna učesnica. Stigla je do polufinala, ali pobednik je bio stariji i iskusniji pevač. To je negativno uticalo na Kayino samopouzdanje pa je napustila bend i sa roditeljima se preselila u Novi Sad gde je završila gimnaziju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.