USKORO VENČANJE, A OVO SU NJIHOVE LETNJE FOTOGRAFIJE: Ministarka Đedović BLISTA pored Damira, LJUBAV NA PRVI POGLED
Dubravka i Damir, Foto: HELLO/ BOŠKO KARANOVIĆ

divno

USKORO VENČANJE, A OVO SU NJIHOVE LETNJE FOTOGRAFIJE: Ministarka Đedović BLISTA pored Damira, LJUBAV NA PRVI POGLED

Par se upoznao na sportskoj manifestaciji Serbian open

Objavljeno:

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi, ljubav ne kriju, a ovog leta planiraju i venčanje.

Kako prenosi "Hello", par se upoznao na sportskoj manifestaciji Serbian open. Susret je bio slučajan, a upućeni kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Posle samo nekoliko dana poznanstva, Damir joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

Srećni u ljubavi
Srećni u ljubavifoto: HELLO/ BOŠKO KARANOVIĆ

Oni se čak i nisu krili kao par, a sada je sve obelodanjeno. Damir i Dubravka najviše vole da putuju po Srbiji, s obzirom da je ministarka dugo živela u inostranstvu.

Hello nam je ustupio njihove prve zajedničke fotografije na kojima oboje blistaju od sreće. Par se držao za ruke i ponosno šetao.

Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela.

Fotografija Damira Handanovića i Dubravke Đedović
Fotografija Damira Handanovića i Dubravke Đedovićfoto: HELLO/ BOŠKO KARANOVIĆ

Handanović godinama sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Takođe, Damir se direktor CEBEF-a, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

Bonus video:

00:55

BILA JE ZABRANA TOČENJA GORIVA ZBOG LETNJIH KIŠA! Stručnjak analizirao problem Er Srbije: Najveći problem su OVI radnici?

(Espresso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.